2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم مقدارتون رو میگید لطفا؟

مقدار چی؟ 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

تازه در مایتابه رو هم بذار یکم

تا برشته شه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
کتلت تخم مرغ نداره؟؟ اون یک نوع خاص از شامی هست که تخم مرغ نداره

نه عزیزم کتلت تخم مرغ نداره.فقط گوشت و سیب زمینی خامه با پیازی که آبش گرفته باشه.

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

کتلت وقتی گوشتش بیشتر ازسیب زمینی میشه سفت میشه گوشت و دوبارچرخ کن حتما وحتما کمی دنبه هم همراه گوشت چرخ کن وتخم مرغ نزن ومقدار گوشت نباید نسبت به سیب زمینی بیشترباشه وپودر آویشن حتمابزن برای خوش طعم شدنش واب سیب زمینی ونگه دار نشاسته ش که ته نشین شد ابش وبریز نشاسته ته نشین شده رو  به موادت اضافه کن 

نه عزیزم کتلت تخم مرغ نداره.فقط گوشت و سیب زمینی خامه با پیازی که آبش گرفته باشه.

منم مثل شما سيب زميني خام و كمي گوشت و ادويه كتكت كم و پياز رنده شده كه ابشو و اب سيب زميني كامل ميگيرم  

پس دستور کتلت رزا منتطمی و نجف دریا بندری و کتلت اصیل شیرازی رو سرچ کنید حتما

بیا بخاطر کتلت منو بزن حالا.

ما تو تهران اینجوری درست میکنیم.شهرستانا مدلشون فرق داره

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

مقدار چی؟ 

مقدار موادی که با هم مخلوط کردید..

اگر از سیب زمینی خام و گوشت و پیاز بدون تخم‌مرغ استفاده کردید که این مخلوط سفت نمیشه مگر اینکه گوشتتون خیلی کم چرب بوده باشه

اگر از سیب پخته و گوشت و تخم مرغ استفاده کردید..تخم مرغ کم بوده و سیب زمینیتون زیاد و احتمالا نشاسته بیشتری داشته

منم مثل شما سيب زميني خام و كمي گوشت و ادويه كتكت كم و پياز رنده شده كه ابشو و اب سيب زميني كامل ميگ ...

اصلش هم همینه. ولی من هر شهرستانی رفتم کتلت هاشون با اونی که منو شما میگیم فرق داره.کوکو هاشونم هم همینطور

بیا بخاطر کتلت منو بزن حالا.  ما تو تهران اینجوری درست میکنیم.شهرستانا مدلشون فرق داره

عزیزم نجف دریابندری و رزا تهرانی هستند...من فقط گفتم اون یک نوع خاص از شامی هست به کتلت معروفه..اما کتلت یک غذای اصیل شیرازی هست..در هر صورت نوش جونتون..با مدل هر ملیتی که درستش میکنید لذت ببرید

کتلت پیاز و سیب زمینی و رنده میکنی اب شو میگیری توش گوشت چرخ کرده و ادویه میزنی . نه ارد داره نه تخم مرغ 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️