2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 46 پست
عه؟واقعا؟؟؟دولتی مجازه؟؟

آره ۵هزار به بالا

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه میدونی چیه،موضوع این بود که من از اول از فرهنگیان خوشم نمیومد ولی بخاطر یسری چیزا جو برم داشت یعن ...

عزیزم اگه هدفت نبوده و نهایی ها رو خوب دادی سعی کن دو سه هفته باقی مونده یکم درصد تیر رو بکشی بالا♥️

ناراحت هم نباش چون هنوز فرصت داری 

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

یعنی الان بری داخل سایت معلوم ببینم فرهنگیان قبول شدی یا نه

آره هم فرهنگیان هم سراسری

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

یعنی الان بری داخل سایت معلوم ببینم فرهنگیان قبول شدی یا نه

قبول شدن که نه

مجاز شدن به انتخاب رشته مشخصه عزیزم

عزیزم اگه هدفت نبوده و نهایی ها رو خوب دادی سعی کن دو سه هفته باقی مونده یکم درصد تیر رو بکشی بالا♥️ ...

موضوع اینه نهایی هامم خراب کردم

ولی من براش خیلی تلاش کردم:)

ممنونم ازت🫂

موضوع اینه نهایی هامم خراب کردمولی من براش خیلی تلاش کردم:)ممنونم ازت🫂

ای بابا 🥲

سال اولی عزیزم؟

میگم تراز رو چی نوشتن تو سایت؟اون عدد تراز بالاش چی نوشتن نمره یا سوابق.... چی هست ؟نمیتونم تراز رو ...

اون پایین نوشته تراز کل

اون ترازته 

و اینکه برو کارنامه فرهنگیان اونجا مینویسه که دارا به انتخاب رشته هستی یا نه بعدش از قسمت کارنامه علمی برو سراسری رو ببین

ای بابا 🥲سال اولی عزیزم؟

آره دوازدهمم😭

آره دوازدهمم😭

میدونم سال اول قبول شدن حس خیلی بهتری داره

اما خب گل من ، یکسال کم و زیاد خیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه

تازه میتونی آزاد هم بری اگه مایل باشی

اون پایین نوشته تراز کلاون ترازته و اینکه برو کارنامه فرهنگیان اونجا مینویسه که دارا به انتخاب رشته ...

فرهنگیان رو دیدم مجاز نبودم💔کنکور تیر تلاش کنم میتونم فرهنگیان بیارم؟

اخه ببین ماهنوز نهاییامونم مشخص نیس

میدونم سال اول قبول شدن حس خیلی بهتری دارهاما خب گل من ، یکسال کم و زیاد خیلی تفاوتی ایجاد نمیکنهتاز ...

آره دیشب کل خانواده همینو گفتن

آزاد هم میتونم برم ولی خب

دلم میخواست خانوادمو خوشحال کنم🙂💔

فرهنگیان رو دیدم مجاز نبودم💔کنکور تیر تلاش کنم میتونم فرهنگیان بیارم؟اخه ببین ماهنوز نهاییامونم مشخ ...

فرهنگیان فقط اردیبهشت بود

تیر فقط سراسریه 

نهایی هامون رو تاثیر میدن ممکنه تراز یکوچولو بره بالا البته نهایی ها هم تعریف آنچنانی نداره

آره دیشب کل خانواده همینو گفتنآزاد هم میتونم برم ولی خبدلم میخواست خانوادمو خوشحال کنم🙂💔

حق داری ناراحت باشی عزیزم♥️

امیدوارم بهترینا پیش بیاد برات