2821
2789
عنوان

فرهنگیان

277 بازدید | 46 پست

مجاز نشدم که هیچ ترازم هم پایینه

از این میسوزم اون همکلاسیم که فقط اومد کیک ساندیس بخوره از من ترازش بیشتر شده

شبو روزم رو گذاشتم براش،بخاطرش معدمو از دست دادم،زیباییم زیر جوش خفه شد از خودم گذشتم

اینم از این🙂💔دارم دق میکنم

درحدی ام که فک کنم بزور آزاد و تا جایی که میدونم پیام نور بیارم

امیدوارم تیر رو خراب نکنم

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

عزیزم❤️‍🩹

کنار اومدن باهاش سخته مخصوصا وقتی تلاشتو کردی..

اما خب بعضی چیزا رو باید پذیرفت دخترخوب چون دیگه راهی نداریم

اگر هدفت معلم شدنه راه های دیگه ای هم هست♥️

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که نهایی‌اش ریدم چی.خدا منو بکشه

منم نهایی هارو خراب کردم بخصوص با عربی امروز🙂💔

خدانکنه اینجوری نگو

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

عزیزم❤️‍🩹کنار اومدن باهاش سخته مخصوصا وقتی تلاشتو کردی..اما خب بعضی چیزا رو باید پذیرفت دخترخوب چون ...

نه میدونی چیه،موضوع این بود که من از اول از فرهنگیان خوشم نمیومد ولی بخاطر یسری چیزا جو برم داشت یعنی امیدوار بودم

حالا که مجاز نشدم هیچ سراسری رو هم خراب کردم🙂💔از دیشب فقط دارم هق میزنم

یه سوار جواب آزمون فرهنگیان اومده

دیشب اومد

مگ ترازت چند شده

خجالب میکشم از گفتنش

۳ هزار:)

وای نمیدونم چیکار کنم واقعا باور کن به خودکشی فکر میکنم

آخر راه نیست عزیزم

میخوای خصوصی صحبت کنیم؟

خواهر منم ۶ هزار فدا سرت بابا

6هزار آورده باشه مجازه که

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز