2777
2789
عنوان

بچه بابایی من

70 بازدید | 5 پست

بچه من خیلی بابایی شده

وقتی اون نیست خوبه و بازی میکنه ولی باباشو که میبینه میدو میره پیش اون...

باباشم حسابی لوسش کرده 

باهاش بازی میکنه ماساژش میده

من ولی شب تا صبح بیداری میکشمو شیرش میدم ناهار شام صبحونه بچه جدا شوهر و خودم جدا و این غذاها همه کلی ظرف۰ح و مخلوط کن و... کثیف میکنه 

اونم راه میره و مدام اشغال میریزه و وسایلشو اینور اونور پرتاب میکنه و همه خونه پر اسباب بازی

باباش سر وقت شب تا صبح میخوابه و اتاقشو جدا کرده من با بچه میخوابم

صبح پنج میره ورزش همگانی میاد یه سنگک میخره

بعد  صبونه میره میخوابه تا ۹ بعدم میره سر کار تا ظهر ناهارشو میخوره میخوابه تا پنج و میره سرکار شب میاد 

این وسط یه کوچولو با بچم بازی میکنه و همین بچمو بهش وابسته کرده!

من دارو میدم نمیخوره ولی از دست اون میخوره

پوشک اون بپوشه ارومه  من نه

خوشه مردای قدیم کی میشستن سگ بشن موش بشن خر بشن برا بچه🥺

بچه هم نمیفهمه که اونکه داره زحمت میکشه منم 

والله مادر من اصلا یو دهم من محبت نمیکرد که ما چقدر وابسته بودیم...

خدایی الان بیشتر بچه ها بابایی شدن! اونم به دلیل تازه نفس بودن مرداس ... چه موجودات خود خواهی😥🤧🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همه موقته بعدا بهت میچسبه ولت نمیکنه خودت خسته میشی

ولی ادم قلقلکش میاد اینهمه زحمت بکشه من کل وسایل بچمو و همه خرج ای وی اف لباس سیسمونی داروهای خارجیش غذاهای تقویتیشو خودم میدم 

شب تا صب بیداری بازی حمام لباس شستن وسیله جمع کردن و...این اون...

بعد اقا دو تا پیشته پیشته میکنه اونم‌بچس دیگه😅 فکر میکنه من‌که گاهی بکن نکن میکنم بدجنسم اونکه به همه چیش میخنده خوبه

چی بگم ... ما که تو همه اسمون یه تک ستاره هم نداشتیم اینم بگذرد ...

ولی ادم قلقلکش میاد اینهمه زحمت بکشه من کل وسایل بچمو و همه خرج ای وی اف لباس سیسمونی داروهای خارجیش ...

نه عزیزم موقته ،مادر دو تا بچه ام بچه اولم به شدت بابایی الان یک لحظه ولم نمیکنه پدرش باشه نباشه براش فرقی نمیکنه با اینکه الان مسولیت اونبیشتر شده کلاس ببر پارک ببر استخر ببر با وجود این به من میچسبه بعد خسته میشی