2777
2789

سرفه امون منو برید تو بارداری

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

هیچ کاری هم نکردم

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم ارجاع داد متخصص ریه ولی نرفتم

ببین فقط موقع سرفه بالای شکمت رو نگه دار بهش فشار نیاد .دکترم گفت اینو  و گفت که هر سرفه مث یه پتکه رو سرجنین

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
اخه چیکار کنم خوب شم از سرفه جونم میخواد دربیاد

وای منم همینطکرم تازه لکه بینی خوب شده بود که الان سرفه میکنم زیاد خیلی میترسم روباره لکه بینی بیفتم اگه فهمیدی یا راهی پیدا کردی لطفا بمنم بگو ممنون

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
وای منم همینطکرم تازه لکه بینی خوب شده بود که الان سرفه میکنم زیاد خیلی میترسم روباره لکه بینی بیفتم ...

عزیرم من دیروز رفتم پیش دکتر بهم شربت دیفن هیدرامین داد هر شش ساعت بخورم اگه بینینم کیپه گفت سرم شسشو بگیر یکم بکش بالا تا باز شه من انجام دادم خداروشکر خیلط بهتر شدم گفتی بگو واسه من اینا جواب داد راستی گفت مایعاتم زیاد بخور تا از بدنت بیرون بره

عزیرم من دیروز رفتم پیش دکتر بهم شربت دیفن هیدرامین داد هر شش ساعت بخورم اگه بینینم کیپه گفت سرم شسش ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی که بهم گفتی

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏