گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤ چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤ چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
وای منم همینطکرم تازه لکه بینی خوب شده بود که الان سرفه میکنم زیاد خیلی میترسم روباره لکه بینی بیفتم ...
عزیرم من دیروز رفتم پیش دکتر بهم شربت دیفن هیدرامین داد هر شش ساعت بخورم اگه بینینم کیپه گفت سرم شسشو بگیر یکم بکش بالا تا باز شه من انجام دادم خداروشکر خیلط بهتر شدم گفتی بگو واسه من اینا جواب داد راستی گفت مایعاتم زیاد بخور تا از بدنت بیرون بره