2777
2789
عنوان

خانم های گل حرم آقا امام رضام

406 بازدید | 78 پست

دوستای عزیزم 

من حرمم

اگه لایق باشم برای همه عزیزاب نی نی سایت دعا میکنم 

دعا در حق دیگری گیرا تر 

شما هم برای حاجت دلم و گره گشایی از کارم دعا کنید

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو بابا رضا صورتمو هنوز شفا ندادی  ۲۰ روز دیگه عروسیمه هااا

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

واسم دعا کن امتحان فردام رو خوب بدم🥲

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

انشالله حاجت روا شی

تو رو خدا دعا کن به اسم کاربریم انشالله معجزه شه و بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏 

توروخدا دعا کن ازدواجم جور بشه اسمم رقیه اس ممنونم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و انشالله هیچ وقت هیشکی از من و عزیزانم شکایت نکنه و انشالله هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و پزشکی قانونی و کلانتری و اعتیاد و فساد و زندان و هیچ گونه اداره پلیسی باز نشه الهی 🙏😔🙏 🙏 

بگو اقاجانم تورو ب جوادت قسمت میدم کمکم کن..یا امام رضا نزار ناامید شم.. اقاجانم تورو ب فاطمه ی زهرا کمکم کن بش برسم دست تو دستش بیام حرمت قربونت بشم 

یا امام رضا امشب بم نشونه بده..اقاجان وقتی کسی پیاممو تو حرمت میخونه ینی خیلی بت نزدیکم تورو ب خواهرت قسمت میدم امشب بهم نشونه خوب بده ک کمکم میکنی منم دل شاد شم بعد اینهمه گریه ی ذوقی داشتع باشم

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه