2777
2789
عنوان

خانم های گل حرم آقا امام رضام

406 بازدید | 78 پست

دوستای عزیزم 

من حرمم

اگه لایق باشم برای همه عزیزاب نی نی سایت دعا میکنم 

دعا در حق دیگری گیرا تر 

شما هم برای حاجت دلم و گره گشایی از کارم دعا کنید

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بابا رضا صورتمو هنوز شفا ندادی  ۲۰ روز دیگه عروسیمه هااا

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

واسم دعا کن امتحان فردام رو خوب بدم🥲

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

انشالله حاجت روا شی

تو رو خدا دعا کن به اسم کاربریم انشالله معجزه شه و بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏 

توروخدا دعا کن ازدواجم جور بشه اسمم رقیه اس ممنونم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و انشالله هیچ وقت هیشکی از من و عزیزانم شکایت نکنه و انشالله هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و پزشکی قانونی و کلانتری و اعتیاد و فساد و زندان و هیچ گونه اداره پلیسی باز نشه الهی 🙏😔🙏 🙏 

بگو اقاجانم تورو ب جوادت قسمت میدم کمکم کن..یا امام رضا نزار ناامید شم.. اقاجانم تورو ب فاطمه ی زهرا کمکم کن بش برسم دست تو دستش بیام حرمت قربونت بشم 

یا امام رضا امشب بم نشونه بده..اقاجان وقتی کسی پیاممو تو حرمت میخونه ینی خیلی بت نزدیکم تورو ب خواهرت قسمت میدم امشب بهم نشونه خوب بده ک کمکم میکنی منم دل شاد شم بعد اینهمه گریه ی ذوقی داشتع باشم

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه