2777
2789

توی خانواده ما پشت کنکور موندن معنا نداره 

یا سال اول رشته تاپ

یا سال اول میری دانشگاه ازاد

حتی یکسالم بمونی مسخره میکنن 

بچه های فامیل همسن من همه همون سال اول رفتن دانشگاه ازاد با معدل 

تو جمع حرف میزدم موضوع اصلا درس و کنکور نبود 

عموم به من میگه تو که صد ساله پشت کنکوری حرف نزن 

میگم چه ربطی داشت؟ ۲۰۰ سالم بمونم به خودم ربط داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینم خوب گفتی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به کسی نگو برا کنکور میخونی من به مامانم گفتم امسال نگیم گفت نه فلان چی میفهممن الان کارنامه ازم میخ ...

دقیقا میخواستم امسال رو نگم

مامانم همه جا پر کرد

تازه فامیلای نادونم وسط خرداد و تیر اخه میرن مسافرت مام مجبوریم بریم

بدون ما نمیرن 

مامانم مجبوره بگه این امتحان و کنکور داره واسه همین نمیایم

میگه چقدر پرو شدیکلا عادتشه این کارا

ولش کن. انقدر بگو تا لال شه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏