2777
2789
عنوان

بیبی چک و هاله کمرنگگگگگگگگگگگ

397 بازدید | 25 پست

سلام دوستان،من ۱۸ این ماه باید پری میشدم وتا الان تاخیر داشتم دیروز ی بیبی چک زدم و باشوهرم رفتیم بیرون اخر شب ک اومدیم وقتی بیبی چک رو نگا کردم ب نظر خودم اومد ی هاله خیلییییییی کمرنگ دیده میشد ک باید زیر نور گرفته بشه تا دیده بشه،بنظرتون روش حساب کنم یانه؟!بعد از اینهمه تاخیر چراباید انقدرهاله کمرنگ داشته باشه؟!

یه موضوع دیگم ک هس اینه ک من ابان باردار بودم و ۷ هفتگی سقط کردم وبرای بارداری قبلیمم دقیقا بعد ده روز بیبی چک هاله خیلی کمرنگ انداخت.

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه

بعد از ۱۰ دقیقه هاله معتبر نیست

منم پیش اومده برام بعد یه مدت نگاه کردم دیدم هاله داره اما آزمابش منفی شده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب احتمالا زمان لقاحت دیر بوده. فردا اول صبح بزن. بی بی چک بعد از ده دقیقه معتبره عزیزم

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

انشاالله بارداری عزیزم واسه منم بعد دو هفته هاله کم رنگ افتاد .... فردا دوباره تست بذار

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

برای بارداری قبلیمم تا یه هفته بیبی چکام مثبت میشدن ولی ازمایش بارداریم منفی بود،بعد یه هفته ک تیتر زدن متوجه شدن ک باردارم،میترسم اینم مثله قبلی باشه،تحمل سقط رواز لحاظ روحی واقعا ندارم

انشاالله بارداری عزیزم واسه منم بعد دو هفته هاله کم رنگ افتاد .... فردا دوباره تست بذار

انشاءالله بخدا کلی نذرونیاز کردیم ،اونم بعد سه سال

برای بارداری قبلیمم تا یه هفته بیبی چکام مثبت میشدن ولی ازمایش بارداریم منفی بود،بعد یه هفته ک تیتر ...

سقط خیلی بده خدا واسه هیچ مادری نیاره😢😢😢

خدایا ممنونم که فرزندمرو به این زودی به من عطا میکنی👼
عکسشو نداری بزاری؟انشاالله بارداری عزیزم.سقط قبلیت علتش چی بود؟

نمیدونم دکترم چیزی نگف،همه چی خوب بود یهو نصفه شب از دردو خونریزی کارم کشید ب بیمارستان و چن ساعت بعد سقط شد

سقط خیلی بده خدا واسه هیچ مادری نیاره😢😢😢

اره واقعا بعداز سقط خودم هرکی خبر بارداری میده فقط از ته دلم دعا میکنم بعد ۹ ماخ بچشو سالم سلامت بغل بگیره و روزایی ک من گذروندمو هیچچ احدی نگذرونه

اگه زود هاله انداخت تو چند دقیقه اول میشه روش حساب کرد

نمیدونم بعدچن دقیقه هاله انداخته اخه اخرشب اومدیم خونه

نمیدونم دکترم چیزی نگف،همه چی خوب بود یهو نصفه شب از دردو خونریزی کارم کشید ب بیمارستان و چن ساعت بع ...

😭😭😭😖😖😖.هفته چند بودی؟سونو ندادی ببینین از چیه؟

اره واقعا بعداز سقط خودم هرکی خبر بارداری میده فقط از ته دلم دعا میکنم بعد ۹ ماخ بچشو سالم سلامت بغل ...

ووای منم😖💓