2777
2789
عنوان

بیبی چک و هاله کمرنگگگگگگگگگگگ

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 25 پست
😭😭😭😖😖😖.هفته چند بودی؟سونو ندادی ببینین از چیه؟

هفت هفتم بود،نه فقط همونروز ک سقط کردم سه بار سونو انجام دادن ک یوخ چیزی ازش توبدنم باقینمونده باشه،علتشو نه سونوگرافی و نه دکترم چیزی بهم نگفتن

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
هفت هفتم بود،نه فقط همونروز ک سقط کردم سه بار سونو انجام دادن ک یوخ چیزی ازش توبدنم باقینمونده باشه، ...

😢.بعد چند وقت دوباره باردار شدی؟الان مشکلی نداری؟لکه بینی یا دردی؟

خدایا ممنونم که فرزندمرو به این زودی به من عطا میکنی👼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😢.بعد چند وقت دوباره باردار شدی؟الان مشکلی نداری؟لکه بینی یا دردی؟

من دکترم گف یه ماه صبرکن و دوباره شروع ب اقدام کن و الان همون ماه بعد صبرکردنمه ک اقدام‌کرده بودم،نه هیچ دردخاصی ندارم فقط دور نافم یکم دیشب سوزش داشتم و یذره تخمدان سمت چپم تیرمیکشید همین.دفعه قبل کشاله های رونم خیلی درد میکرد و تخمدانام هردو بشدت تیر میکشیدن اوایل ولی اونم بعده چن روز هیچ دردی نداشتم

من دکترم گف یه ماه صبرکن و دوباره شروع ب اقدام کن و الان همون ماه بعد صبرکردنمه ک اقدام‌کرده بودم،نه ...

خوب شکرخدا.چه زود اقدام کردی وچقد خوب که گرفته.انشاالله که تااخربارداریت مشکلی نداشته باشی وبا دل خوش بگذرونیش ونی نی سالم بیاد بغلت

خوب شکرخدا.چه زود اقدام کردی وچقد خوب که گرفته.انشاالله که تااخربارداریت مشکلی نداشته باشی وبا دل خو ...

شنیدم اکثرا میگن بعد سقط دوباره سریع باردار میشی،مال منم ک هنو اصلا هیچیش مشخص نیس ،دعا کن برام عزیزم😢😢😢

خوب شکرخدا.چه زود اقدام کردی وچقد خوب که گرفته.انشاالله که تااخربارداریت مشکلی نداشته باشی وبا دل خو ...

انشاءالله هردومون ب حاجتمون برسیم 

شنیدم اکثرا میگن بعد سقط دوباره سریع باردار میشی،مال منم ک هنو اصلا هیچیش مشخص نیس ،دعا کن برام عزیز ...

من بدلم افتاده حامله ای

یکی دیگه اول صبح با اولین ادرار بزار

اره یه دو روز صبرمیکنم دوباره اول صب یکی امتحان میکنم