2777
2789
درسته پس چه قبل پریود چه بعدش ممکنه ؟🥲

نه عزیزم فولیکول تو روز دوازدم تا چهاردم اوج بزرگیش رو داره و بعد ازاد میشه و اگه اسپرمی‌باشه‌باردار میشی و ماه بعد که قرار پریود شی این‌اتفاق برات نمیفته و حبری از پریودی نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سیکلم ۳۱ روزه اس و برام از پانزدهم پریودی زده تا نوزدهم که روز تخمک گذاری

عالیه کاملا دقیق 

ببین دوره تخمک گذاری یعنی از15 تا19 اقدام داشته باش تواین روزا تخمک درحال ترکیدن و خارج شدن از تخمدانه ک میخواد تولوله های فالوپ قرار بگیره و احتمال بارداری زیاده 

و احتمال زیاد 19 ام دیگه ازاده همون روزی ک ترشح کشدار بی رنگ ازبدنت خارج میشه متوجهش میشی 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نمیدونم زدم دیگه گفتم تا پانزدهم پریودی هرشب و بعدش حالا یک شب میان دعا کنید باردار بشم

انشالله که باردارمیشی

خیلی سخته این استرسا 

من تجربه کردم دوسال باردار نمیشدم هرماه همین داستان 

حالمم از مایع منی که باید تا نیم ساعت پانمیشدم روم میموند بهم میخورد😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
درسته پس چه قبل پریود چه بعدش ممکنه ؟🥲

نه گلم ببین اقدام روزهای خاص داره تونمیتونی هروقت دلت خواست اقدام کنی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

فولیکول از روز شروع پریودت شروع به تولید میشه عزیزم و تا روز تخمک گذاری درحال رشد هست اگ بارداری اتف ...

خیلی خیلی ممنونم از لطفت🥲منکه یهو زد چهار پنج ماه نشدم سونو اینا دادم گفت تنبلی داری بعد بردم دکتر نشون دادم گفت یه چند ماه وایسا ببین چطور پیش میره( البته هیچ وقت منظم نبودم ولی یهو این طور شد که چهار  ماه...) بعد شدم 

حالا نگرانم میگم خطرناک نباشه برم دکتر دوباره الان یه ماه بیش تر شد از دوره قبلی باز . البته داروهای هورمونی هم میگم تا مجبور نشم نخورم . 

خیلی خیلی ممنونم از لطفت🥲منکه یهو زد چهار پنج ماه نشدم سونو اینا دادم گفت تنبلی داری بعد بردم دکتر ...

تنبلی تخمدان اگ رسیدگی نکنی خدانکرده باعث ایحاد کیست و هزار مشکل دیگه میشه  اما قابل درمانه 

و اصلاح سبک بهترین روشه اگر کیست نداری

عالیه کاملا دقیق ببین دوره تخمک گذاری یعنی از15 تا19 اقدام داشته باش تواین روزا تخمک درحال ترکیدن و ...

انشاء الله،به نظرت تا ۲۰ خرداد نزدیکی کنم،ببخشید من‌کسی رو ندارم بپرسم و از هر کی میپرسم‌گمراهم میکنه،من فردا همون نوزدهم پریودیم هستش و امشب هم نزدیکی داشتم فردا شب هم باید انجام بدم و بعدس نیازه یا نه

تنبلی تخمدان اگ رسیدگی نکنی خدانکرده باعث ایحاد کیست و هزار مشکل دیگه میشه اما قابل درمانه و اصلاح ...

قبلا تو سونو میگفت کیست ریز داری تعدادی . راه درمان کیست و تنبلی چیه ببخشید عزیزم 

ممنونم ☺️برا نا منظما با توجه به اخرین دوره تشخیص میدن؟ یعنی اخرین پریود؟

اونا ک نامنظمن کیت کمک میکنه کیت مناسب اوناییه ک نمیتونن روز تخمک گذاریو پیداکنن و سیکل نامنظم دارن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز