یه سری اشنباهات خیلی کورکورانه داشتم که نابودم کرد اگر بگم که هیچی ،چون همش برای یک دخترحماقت محض بود و همشو من انجام دادم والان اوضاع روحیه ام بد هست ،استرس شدید و لرزش دست،ترس از قضاوت،استرس و اختلال مو کنی،کلی موهای سرمو کنده بودم ومژه هام و همش ب همه چیز در شرایط بد فکر مبکنم واونایی که خوب وسالم زنذگی میکنن بهشون غبطه میخورم،کاش اینکارا نمیکردم که الان اینجوری جون به سربشم،الان اما ازدواج کردم و اصلا سمت اشتباه نرفتم،زندگی الانم دوس دارم خیلی میترسم بخاطر فهمیدن اشتباهات من همه چی .....
عزیزم آرام باش نگران هیچی نباش مهم اینکه که پی بردی مهم اینه تکرار نکنی از اشتباهاتت درس عبرت بگیری میلیونها ادم اشتباه میکنن ولی میدونی ایرادش کجاست اونجاییه عین خیالشون نیست درس عبرت نمیگیرن
اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم آرام باش نگران هیچی نباش مهم اینکه که پی بردی مهم اینه تکرار نکنی از اشتباهاتت درس عبرت بگیری ...
اما من هرروز دارم میسوزم و میمیرم الان ۴سالع دارم دیونه میشم بخاطر اشتباهم وعصبی میشم و استرس میگیرم و ترس همه وجودمو میگیره ونمیزاره از زندگی لذت ببرم
افرین که دیگه اشتباهات گذشته کنار گذاشتی وپشیمانی بذون شک خدا خیلی دوست داره وآدم خوبی هستی عزیزم بی خیال گذشته باش مهم این الان انسان صالحی هستی از زندگیت لذت ببر شاد باش بسپار به خدا مطمئنم هواتو داره