2777
2789
عنوان

میخام بچمو از شیر بگیرم بیاید کمک

112 بازدید | 16 پست

بچه اولمه هیچی از شیر گرفتن نمی‌دونم 

۱۸ماهشه خسته و داغون شدم از شیر دادن 

میخام حالش ک خوب شد(واکسن زده)از شیر بگیرمش یهویی (چون تدریجی چن بار سعی کردم ندم اصلا نمیشدد فقطم با شیر می‌خوابه)حالا بگید چیکار کنم چی ب سینم بزنم ک سمتش نیاد چطوری بخابونمش شیر پاستوریزه هم اصلا لب نمیزنه

دوست من یه دوره خریده بود و بااون روش تونست بچه رو ازشیر بگیره.  نه خودش اسیب دید نه بچه اش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تلخک زدم شبا فقط اذیت کرد یه چندبار

چندروزی سختی داری دیگه سعی کن ببریش بیرون خستش کنی شب راحت بخوابه یا بیدارشد کیک و آبمیوه بده بخوره

دورش شلوغ باشه خیلی خوبه زیادشمارو نمیبینه یادشیربیافته

عزیزم بنظرم یه کم زوده به فرموده امام صادق ۲۱ ماه دقیق بچه باید شیر بخوره ک کمتر و بیشتز از این ظلم هست ... 

من دخترمو یهو گرفتم اصلا جلوشم لباس عوض نکردم 

یه چسب برق زدم به سینه ام 

تا میتونی مایعات بده حالا شربت آبمیوه خانگی هر چی دیکه خیلی تشنه میشن در طول روز انقد بازی بده ک شب خسته خسته بخوابه 

شام هم دوباربده بزار سیر سیر باشه

من تلخک زدم شبا فقط اذیت کرد یه چندبارچندروزی سختی داری دیگه سعی کن ببریش بیرون خستش کنی شب راحت بخو ...

آخه ن دورش شلوغه ن کسیو دارم ببرم بیرون شوهرم راه دور کار می‌کنه چون خیلی رو بچه حساسه هم میخام وقتی نیست از شیر بگیرمش که پشیمونم نکنه

اول به شیر عادتش بده. بچه‌ ی من عاشق نی و لیوان نی‌دار بود البته لیوان نیدار خطرناکه باید مرتب نیشو تمیز کنی شیر نمونه داخلش فاسد شه بعد برای اینکه از شیر بگیری روی سینت کمی نمک بزن یکم با آب خیس کن بزن رو سینت خودش وقتی میاد می‌خوره می‌بینه بد مزه است ولش می‌کنه

عزیزم تو هوا گرمی نگیرش مریض میشه بدبختیت بیشتر میشهبزار از مهر شروع کن

من نمیفهمم منظور از هوای گرم رو خب خونه ک‌خنکه بیرونم در طول روز ک آفتابه نیمبرم دیگ مشکل کجاست