2777
2789

شما بهشون چی میگین 

یا چه فکری با خودتون میکنین 

چندماهه این ذهنمو درگیر کرده 

یکی از فامیل ها این حرف و به همسرم زده که نمیتونه هیچ پیشرفتی تو زندگیش بکنه بهش گفته الان ۵ ساله ازدواج کردی از نامزدیت تا حالا چیکار تونستی بکنی یه خونه اجاره کردی همین خیلی دلم شکسته 

شما بعد از زندگی مشترک چه پیشرفت هایی کردین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اینجوری آدما باید گفت واقعا نمیبینی؟؟

💩ما داره خوراک یه عده رو میسازه

همین ینی پیشرفت

اگر ما نباشیم از گشنگی میمیرن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
تو ظاهر میتونی شاکی بشیولی یکم بشین فکر کن ببین حرفش درسته احتمالا

نه شاکی نشدیم ولی خیلی ذهنمو درگیر کرده ناراحت شدم 

چندماهه از خودم میزنم پول کنار بزارم ولی نمیمونه میشینم گریه میکنم بیشتر حس رقابت دارم که چرا باید اینجوری بگه حتما بایدپیشرفت کنیم اینجوری شدم

مهم نیست کی چی میگه 

الان پیشرفت کردن تو همه چی خیلی سخته شاید تا سال بعد پیشرفت های بزرگی کردین 

ینفرم به من پوزخند زد،شما خونتون انقدر متراژش ،هههه هنوز نتونیتید یجا بزرگتر برید ،منم خندیدم گفتم شما همسن من بودی اینم نداشتی 

نه شاکی نشدیم ولی خیلی ذهنمو درگیر کرده ناراحت شدم چندماهه از خودم میزنم پول کنار بزارم ولی نمیمونه ...

ببین بعد ۵ سال یه تکون ریز باید میخوردین

این تکون میتونه این باشه که مثلا پول رهنتون و چند برابر کرده باشی حتی

اصلا قرار نیست با این تورما توقع پیشرفت چشمگیر داشته باشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه شاکی نشدیم ولی خیلی ذهنمو درگیر کرده ناراحت شدم چندماهه از خودم میزنم پول کنار بزارم ولی نمیمونه ...

بیخیال حرف مردم.یه وقتایی از رو زور حسادت یه حرفی میزنن که شما رو مشغول کنن.بی توجه به بقیه کار درست رو انجام بدین.پیشرفت میکنین

حالا اگه بهت بگم ما بعد ۸. سال تنها دس اوردمون یه انگشتر ۲۵ ملیونی....فقط و فقط این دیگه هیچی حتی یه ملیون اضافه تو جیبمون نداریم ...نه که نخاسته باشیم نیست برکت نداره پول کارگری انگار ...و من هر روز دارم تمسخر می‌شنوم