shindia مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2852 عنوان دور چشم خوب چی خوبه 38 بازدید | 13 پست ک دور چشم دچار میلیا و خشکی نکنه بدترپیشگیری از چروک باشه 1404/03/12 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5860 من فک نمیکردم از این کرم دور چشم جواب بگیرم ولی گرفتم دور چشممو سفید کرده انگار آب رفته زیرش چروک نداشتم ولی همون خطی که میافتاد دیگه نمیفته اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
shindia مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2852 من فک نمیکردم از این کرم دور چشم جواب بگیرم ولی گرفتم دور چشممو سفید کرده انگلر آب رفته زیرش چروک ند ... مارکش چیه
mami_deniz عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 11380 من فک نمیکردم از این کرم دور چشم جواب بگیرم ولی گرفتم دور چشممو سفید کرده انگار آب رفته زیرش چروک ند ... چیع
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5860 مارکش چیه دور چشم سم مار بیو آکوا اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
shindia مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2852 من فک نمیکردم از این کرم دور چشم جواب بگیرم ولی گرفتم دور چشممو سفید کرده انگار آب رفته زیرش چروک ند ... مارک دورچشمت چیه
shindia مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2852 دور چشم سم مار بیو آکوا بیواکوا یعنی آنقدر اثرش خوبه؟
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5860 بیواکوا یعنی آنقدر اثرش خوبه؟ من فقط میزدم برا آبرسانی ولی واقعا برا من جواب داده راضیم ازش فک نمیکردم جواب بده ولی داد اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5860 از کجا خریدی که اصل بود من از دیجی کالا گرفتم اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
matiiineeh عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5038 سلام عزیزم من خیلی دوسدارم لبام روشن بشه الان این رنگیه بنظرت اسکراب شکر واقعا اثر داره؟ نمیخام برم شیدینگ میترسم تبخال بشه یا ورم کنه میخام طبیعی یکم صورتی شن چه بالم لب یا اسکرابی بزنم قیمتم مهم نیس واسم خارجی هرچی میدونی بهم بگو لطفا میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی
shindia مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2852 سلام عزیزم من خیلی دوسدارم لبام روشن بشه الان این رنگیه بنظرت اسکراب شکر واقعا اثر داره؟ نمیخام برم ... اسکراب شکر انجام بده بعد پماد آ د بزناز چی شیدینگ میترسی خیلیا انجام میدن فقط جایی برو بی حسیش خیلی خوب باشه
shindia مدیر استارتر عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2852 سلام عزیزم من خیلی دوسدارم لبام روشن بشه الان این رنگیه بنظرت اسکراب شکر واقعا اثر داره؟ نمیخام برم ... لبات خودش خوشرنگه شیدینگ هم نرفتیتینت صورتی بگیر
matiiineeh عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 5038 اسکراب شکر انجام بده بعد پماد آ د بزناز چی شیدینگ میترسی خیلیا انجام میدن فقط جایی برو بی حسیش خیلی ... چجوری باید اسکراب شکر بزنم؟بعد پماد آ د خودش باعث تیرگی نمیشه؟ چون شنیدم میشه هانه شیدینگ و دوست ندارم حالا شاید من حساسیت بخورم نابود شم سر همین نمیخام برم میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی