واسه لک یا کارل یا لوک اسید واسه شست و شو هربار ی نوع صابون یاپن واسه جوش هم قرص ازیترومایسسن
ازیترومایسین برای دوره ی اول میدن. بعدش برای جوشای کیستیک قرص راکوتان میدن که البته یه مقدار عوارض داره اما برای همیشه جوشارو میبره.البته سرخخود مصرف نکنیا حتما باید ازمایش بدی.البته بعضی از دکترا به جای راکوتان از پماد و محلول های موضعی استفاده میکنن. ولی اگه رفتی دکتر ادامه بده یه بار واسه همیشه راحت شو.پیش یه دکتر خوب و مطرح هم برو.میدونم هزینش زیاد میشه ولی خب چاره ای نیست
واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.
بدترين معضلي ك من از ده سال پيش باهاش درگير بودم تاهمين امروز هزارتا دكتررفتم هزارجور قرص و محلول و صابون و بخور و .....گياهي و شيميايي ...هيچ فايده نداشت تا داروها قطع ميشد جوشا برميگشتن تا رفتم پيش ي دكتر پوست باهزار نااميدي و اتمام حجت ك اين اخرين دكتره اونم اب پاكيو ريخت رو دستم ك اگر درمان قطعي و هميشگي ميخوام فقط مصرف راكوتان الان يك ماهه ك صورتم تو بدترين وضعيت ممكنش بود اين قرصو مصرف كردم و جوشام كاملا فروكش كرده خداروشكر پوستم خيلي صاااف و سفيد شده البته ماهانه بايد ازمايش بدي چون اين دارو رو كبد تاثير ميذاره بايد انزيم هاي كبدي كنترل بشن و اينكه ي سري نكات مهمو در كنار استفاده از اين دارو بايد حتما رعايت كرد ك سريعتر ب نتيجه ميرسي البته ب من گفتن شدت جوشاي صورتم زياده براي همين يك سال بايد دارو رو مصرف كنم ولي نتيجه اي ك تو ين يك ماه گرفتم عالي بوده اعتماد ب نفسم برگشته و ديگه فقط با زدن ي كرم ضدافتاب ساده روي پوستم ميرم بيرون برخلاف قبل ك بايد براي پنهان كردن جوشهام هزارجور كرم و پنكيك و كاور ميزدم حتما پيش ي دكتر برو