2777
2789
عنوان

جوش

403 بازدید | 35 پست

کسی هس صورتش جوش بزنه ک اززیرپوست ورم کنه درد  داشته باشهدیگه خستتتته شدم ازدست جوش این خوب میشه فردا یکی دیگه همشم جاش لک میمونه

تیکر دوسالگی پسرمه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1501234/مراقبهای-پوست-وتوصیه-های-شیوانا?postId=54030989

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من 20 سالمه 10 ساله این جوشها تموم نمیشه همه کاری هم کردم دیگه اعصابم داغونه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

دکتر پوست بهم  گفت  اینطور جوش ها اگه  بالای  بیست و پنج سال  باشه  واسه هورمون هستش 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
[QUOTE=54031370]جوشهای عمقی میزنه از داخل، جوش سطحی نیست[/QUOTمنم همینطور

دکتر رفتی؟؟؟ خواهر من بهترین دکتری رفت ، دکترهایی که الان هیچکدوم ایران نیستن، هزار تا قرص خورد ولی فایده ای نداشت که نداشت😔

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
ب خدا تموم زندگیم واین پوستم تحت شعاع قرار داده

خصوصی بهم پیام بده ی کانال بهت معرفی کنم

من از محصولاتش واقعا نتیجه گرفتم

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔
ب خدا تموم زندگیم واین پوستم تحت شعاع قرار داده

اره😭😭😭😭

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

منم همیشه صورتم جوش میزد همینجوری که شما میگین مثلا ماهی یکی ولی از اینا که درد دارن اولش و بعدشم جاش میموند رفتم دکتر و بلاخره یه قرص داد که دیگه جوش نمیزنم فقط لکه های قبلیا مونده که برای اونم فعلا دارم کرم استفاده میکنم اسم قرصا هم،  ضد جوش"مورد" هستش خودت یه دوره بگیر بخور حتما تاثیر داره برای شمام