2777
2789
عنوان

جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 35 پست
دکتر رفتی؟؟؟ خواهر من بهترین دکتری رفت ، دکترهایی که الان هیچکدوم ایران نیستن، هزار تا قرص خورد ولی ...

اره بابا منم رفتم امافقط ی مدت خوب میشه دوباره شروع میشه

تیکر دوسالگی پسرمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همیشه صورتم جوش میزد همینجوری که شما میگین مثلا ماهی یکی ولی از اینا که درد دارن اولش و بعدشم جا ...

مورد؟؟؟قیمتش و نحوه استفاده منظورم تعدا  روزانس؟

تیکر دوسالگی پسرمه
زیر25باید چ غلطی کرد اخه😐

پوست چرب  نیست؟ 

شب ها میشوری با صابون؟ 

اگه  تهران  هستی  برو  پیش  دکتر طاهری  متخصص پوست  کارش  عالیه 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
من زدم خوب شد

اخه فرق داره عزیزم

جوشای ساده ک هرکس تو دوران بلوغ میزنه شاید با ابلیمو رفع شع اما جوشای عمیقی ک علت داره ن

اتفاق خوب زندگیم بیافت... قول می دهم جای تمام دستهای دنیا..بگیرمت..💔

عزیزم  . به این چنین جوشا میگن آکنه کیستیک.خیلی عمیق و درد ناک میشه. به نظرم زود تر برو دکتر و برای دراومدنش پیشگیری کن چون جاش میمونه بعدا برات درمانش سخت تر میشه.و اینکه این چنین جوشا با درمان های خانگی خیلی خوب نمیشه. البته اب و مایعات خیلی بخور. چیزای گرمی مثل خرما اینا کمتر بخور همچنین سرخ کردنی.میوه هم زیاد بخور.عرق کاسنی و شاه طره هم بخوری بد نیست.ولی حتما دکتر برو

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.
عزیزم  . به این چنین جوشا میگن آکنه کیستیک.خیلی عمیق و درد ناک میشه. به نظرم زود تر برو دکتر و ...

هزارتادکتررفتم ی مدت خوب میشه امابازم عودمیکته

تیکر دوسالگی پسرمه
هزارتادکتررفتم ی مدت خوب میشه امابازم عودمیکته

باید درمان و ادامه بدی . 6 ماه کامل برو قطع نکن. بهت چی دادن؟ ازمایش دادی؟؟

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.