دوستان یه نفریه ادم مطمعن امروز گفت دیشب خواسته بخوابه یه ادم سیاه دیده که پشت سرش یه چیز قرمز داشته بنظرتون جریان چیه،،لطفا نگیدتوهم چرا یه ادم سالم باید توهم بزنه
دیدگاه ها مختلفه عزیزم خیلی از هم صحبتی با شما لذت بردم پیروز باشین
ببین عزیزم من اصراری ندارم باورکنی ولی خودم برام تجربه شد یه روزکه تنهاخونه بودم وتوی اتاق بودم یه بادتندی ازکنارم ردشدمنم مثل شما درصدی هم اعتقادنداشتم و احتمال نمیدادم جن باشه خیلی تعجب کردم که خدایا توی این اتاق که نه پنجره ای هست نه کولری نه هوا چرا باید باد تند بیاد یا یه باربرق قطع شد همه همسایه هابرق داشتن کمترازیه دقیقه خونه تاریک شد و وصل شد،شب بود چندروز موقع تنهایی همش یه حضوری رو توی خونه احساس میکردم سایه رد میشد بخدا من ترسی هم نداشتم چون جن رو یه خرافات میدونستم و حتی بهش شک نمیکردم تا وقتی دخترم گفت این کیه پشت سرت ازدیوار اومد ومشخصات گفت بازهم باورنمیکردم گفتم شاید خیال کرده تا باچشم خودم دیذم وفهمیدم اون باد تند جن بود که ازکنارم ردشده و یه جایی خوندم خونه ای ک اجنه هست برق یه لحظه قطع میکنن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.