2777
2789
عنوان

اونایی که جن دیدن یامی بینن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم سالهاس دارم دنبال جن می‌دوم و چیزی ندیدم حتی یکماه داخل یه خونه که گفتن جن داره ساکن شدم کلا ...

ببین عزیزم خدا مصلحت هرچیزی روبهترمیدونه شمادقیقا گذشته من هستی منم اعتقادنداشتم دلم خواست ببینم ولی درحدکمترازثانیه کمترازصدم ثانیه دیدم و چنان وحشتی کردم هرروز تپش قلب داشتم حمله پنیک شدم 

شما فقط به جن اعتقاد داری یا زامبی و غول و دیو هم اعتقاد داری؟

تعریف ماورا الطبیعه با فیلم ها اشتباه نگیر 

موجودات ماورا فقط اجنه نمیشن 

فرشتگان ارواح طبیعت اب باد و .... 

اجنه بخشی ازین ماورا هستند 

هر کدام اینها با توجه به بعدی که در اون زندگی میکنند طبقه بندی میشن 

ماورا یک چیزی فراتر ازین چیزها هست 

سیاهی و سپیدی و ..... 

یادت باشه ما با انواع اطلاعات و اینستا و موبایل و تلویزیون و هر چی دوست دارن بمباران میشیم 

پ.ن ب اینکه میگن طرف توهم زده و اسکیزوفرنی هست اعتقاد دارم شاید یک تا ۵ درصد کسانیکه میبینن واقعیت باشه و بقیه بیمارگونه هست و باید بررسی بشن 

اما در کل ماورا فراتر از چیزی هست که در ذهن الان من و تو بگنجه 

فعلا امضا ندارم
من رشته دانشگاهیم تاریخ بوده راجع به تاریخ ادیان تحقیق می کردم از همون موقع راجع به باورهای اینچنینی ...

میخوای ببینی میخوای با بعد بعدی اشنا بشی 

یاد بگیر برونفکنی کنی 

اما دنبال اجنه نباش برو بعد بالاتر از انها 

انها بعد پایین ما هستند 

میتونی بری تنها وسط کویر بمونی یا تو خرابه ها و جاهایی که گنج وجود داره اما جونت پای خودته

فعلا امضا ندارم
تو فرهنگ سامی ها موجود ماورایی به اسم جن وجود داره که از طریق دین‌های قوم یهود وارد خیلی از فرهنگ ها ...

پس فردوسی خوندی و اشنا هستی باهاش 

خیلی از چیزهایی که در گذشته بوده الان‌نیست علتش اگر گفتی 

فعلا امضا ندارم
تعریف ماورا الطبیعه با فیلم ها اشتباه نگیر موجودات ماورا فقط اجنه نمیشن فرشتگان ارواح طبیعت اب باد و ...

من ممکنه اشتباه کنم ولی از نظر من دنیا همین چیزی هست که اغلب مردم دارن میبینن .و به نظرم  اگر  موجودات  ماورایی وجود داشتن یکیشون لااقل از کنترل خارج میشد و ظاهر میشد و لااقل تو یه مکان شلوغ تعداد زیادی  میدیدنش  تا الان هیچ موجود ما ورایی رو همزمان چندین نفر ندیدن

پس فردوسی خوندی و اشنا هستی باهاش خیلی از چیزهایی که در گذشته بوده الان‌نیست علتش اگر گفتی

به نظر من موجوداتی مثل دیو سفید و اکوان دیو و سیمرغ هم خیالی هستن .یه نظریه وجود داره که میگه مردم قدیم می تونستن اینها رو ببینند ولی ما نمی تونیم ولی با عقل جور در نمیاد

من ممکنه اشتباه کنم ولی از نظر من دنیا همین چیزی هست که اغلب مردم دارن میبینن .و به نظرم اگر موجود ...

فیلم هری پاتر زیاد دیدی 

بیخیال فیلم های تلویزیون بشو 

انها هزاران سال عمر میکنند دانششون انقدر زیاده 

ما براشون مثل یک کرم یا مورچه هستیم 

مگر شما ب یک کرم یا مورچه توجه میکنی 

اما اگر مستندات میخوای از فیلم های دلورس کانن کتاب هاش و همچنین مایکل نیوتن شروع کن 

بعد اون خودت با مراقبه میتونی ب یک چیز نسبی برسی و اگر بتونی برونفکنی کنی دری رو برات باز میکنند 

فعلا امضا ندارم
فیلم هری پاتر زیاد دیدی بیخیال فیلم های تلویزیون بشو انها هزاران سال عمر میکنند دانششون انقدر زیاده ...

من دو روز مدیتیشن کردم میترسم راه اینا رو من به خونه باز کردم