2777
2789

یکیش پول تلفن! با نرم افزارهای اینترنتی تماس میگیریم چون هزینه نت رو داریم میدیم دیگه هزینه تلفن زیاد نیاد!!!!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بهترین نحوه صرفه جوییم 

مدیریت خرید بود

داشتن لیست خرید 

و برنامه برای خرید کردن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لباس بیشتر میپوشیم در عوض بخاری رو کم میکنیم اینطوری پول گازم زیاد نمیاد ! از اونطرف منابعمون هم واسه نسل بعد می مونه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

چند تا از راههاي صرفه جويي كه من دارم به شرح زير:

- سعي مي كنم تا جايي كه ميشه ظرف كمتري كثيف بشه .چند تا حسن داره هم كارم (ظرفشويي) كمتر ميشه هم اينكه حالا كه كمبود آب هست .آب كمتري حدر ميره و هم در هزينه آب صرفه جويي ميشه.

- اگر بخوام سبزي و ميوه بشورم از آب شستشوي يكي براي خيساندن بعدي استفاده ميكنم.مثلا ميوه ها رو كه شستم آبشوجمع ميكنم توش سبزي يا هويج رو خيس داده و ضد عفوني ميكنم و با آب شستشوي اون مثلا تراس رو ميشورم.حمام هم خيلي رعايت ميكنم براي مثال آب رو باز نمي زارم تا آب گرم بشه باهاش روشويي و توالت فرنگي رو با اب سرد ميشورم تا گرم بشه.

- يه دوره كوتاه آموزش چرم رفتم با مبلغ خيلي كمتر براي خودم و بچه ها و شوهرم و حتي هديه به آشنايان كيفهاي خوشگلي  درست مي كنم.

-بعضي موارد رو كه دوستان گفتن ديگه تكرار نمي كنم .

- كيك براي خوردن خودمون ومهمون و حتي تولد خودم خيلي ارزون تر از بيرون درست مي كنم .

- با ميوه چيپس ميوه براي خودمون درست مي كنم 

- كالباس خودم درست مي كنم كه هم سالم تر هست و هم خيلي مناسب در مياد و هم اينكه فكر اينكه غذا چي  درست كنم كمتر شده چون باهاش چند مدل غذا درست مي كنم

كالباس مرغ :

مرغ چرخ کرده یک کیلو 

سیر ۴ حبه( يا پودر سير)

زرده تخم مرغ ۳ عدد

شير خشك 2 ق غ 

آرد ۳ ق غ

روغن مایع 8 ق غ

نمک ۱ ق غ

اسانس دود نصف ق س (دلخواه)

ادویه کالباس شامل :    ( فلفل سیاه نصف ق م + زنجبیل نصف ق م + تخم گشنیز 1 ق م + دارچین یک چهارم ق م + میخک ۳ پر + جوز هندی یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)

طرز تهیه :

تمام ادویه ها را بهمراه نمک و آرد با هم مخلوط کنید .

تمام استخوانها و پوست مرغ رو بگیرید و بعد شسته و در صافی قرار بدین .(خود مرغ فروشي بگين بي استخون ميكنه)

مرغی که من انتخاب کردم حدود دو و نیم کیلو وزن داشت که بعد از پاک شدن یک کیلو گوشت خالص به من داد . * پوست سیر رو گرفته و بهمراه مرغ دو الی سه بار چرخ کنید .

مواد رو کاملا مخلوط کرده و ورز می دیم تمام.

: خوشمزگی کالباس فقط بخاطر سیر و ادویه ها و طعم دودی اون هست پس سعی نکنید هیچکدام از اینا رو حذف کنید .

لوازم قنادي پلاستيكهاي مخصوص كالباس دارند ولي چون ميگن ضرر داره من مواد رو ميريزم توي يه قابلمه كوچك تفلون روشو صاف مي كنم بعد يه قابلمه بزرگتر رو تا حدي كه نصف ارتفاع قابلمه كوچك رو بگيره آب جوش ميزارم بعد قابلمه كوچك رو ميزارم توي قابلمه بزرگتر داخل آب جوش. بايد طوري باشه كه آب داخل قابلمه كوچك موقع قل خوردن نريزه البته سر قابلمه كوچك رو هم ميبندم به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزه . بعد كه خنك شد ميزارم يخچال .چون مواد نگهدارنده نداره 3-4 روز بيشتر تو يخچال نميمونه بايد مقدار اضافيش رو فريز كنيد.هم خوشمزه هست هم با صرفه .ميشه باهاش پيتزا ومافين يا اسنك درست كرد.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز