2777
2789
عنوان

سود ۲۰درصد

429 بازدید | 34 پست

بچه ههااا

برام اسمس اومده که از۲۸بهمن موسسه نور سود سپرده هاشو ۲۰درصد کرده

بنظرتون خوبه؟؟ مطمعنه؟؟من الان نگاه کردم تو سایت که زیر نظر بانک مرکزیه درسته؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه بانک ها یه سری اوراق یکساله با سود 20 درصد میخوان بدن به موسسه ها اعتمادی نیست مامانم روزی 200 تومن داره پولشو از ثامن میگیره میری بانک خیلی حق به جانب میگن شرایط برداشت وجهمون همینه

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

برای متم اومده البته من از طرف بانک خودم بانک اینده همه بانک ها این ۲۰ درصدوگذاشتن تا دوهفته توی بانکی حساب باز کنید که عضو شتاب باشه

من موفق میشم به وزن دلخواهم برسم💪💪💪🌹🌹

موسسه نور مال سپاهه منم سپرده داشتم وام گرفتم

برو بانک شهر خب

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

من گنجینه شهر دارم خیلی خوبه سودشم بین 18/5 تا 24 درصد روزشماره بازکردنش فقط یه ذره سخته زیر ده ملیونم نمیتونی باز کنی

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

سود بیست درصدش ک خوبه ولی ابنکه موسسه اس نه مگه اینکه ی پول معمولی زیر پنج تومن بزاری  ک سودش ماهانه میشه هشتاد تومن اگه هم ورشکست شد حسابهای خورد ریز رو سریعتر تسویه میکنن ولی اگه دزد شدن ک هیچ 

ضمنا شهریور ماه سود همه بانکها رو کم کردن کلا یا کلاهبرداریه یا تو این بی اعتمادی مردم نسبت ب موسسات دارن بازار گرمی میکنن

نهایتا سفارش نمیکنم شرکت کنی

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 27 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز