2821
2789
عنوان

سود ۲۰درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 34 پست
همه بانک ها یه سری اوراق یکساله با سود 20 درصد میخوان بدن به موسسه ها اعتمادی نیست مامانم روزی 200 ت ...

روزی 200 که نمیدن هفته ای 600 میدن تا 5 روز بعد پدر مارادراوردن 6 کارت گرفتیم 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
من گنجینه شهر دارم خیلی خوبه سودشم بین 18/5 تا 24 درصد روزشماره بازکردنش فقط یه ذره سخته زیر ده ملیو ...

کدوم بانک

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به موسسه ها اعتماد نکنید چون هیچکس دلش برای ما نمیسوزه .نمونه اش بانک ثامن.جالبه که درصد سودی که میاد سرپول مردم وکم کردن ومشکل داره.اما سودی که خودشون برای وامهاشون درنظر گرفتن مشکلی نداره ۱۸درصد۲۴درصد واسه یه وام فکستنی از نظر اسلام این نزول نیست؟🤔

من موفق میشم به وزن دلخواهم برسم💪💪💪🌹🌹
الان سود بانکها دوباره زیاد شد .اعلام کردن ۲۰ درصد همه بانکها بنظرم تو بانک دولتی بگذار نه تو موسسه ...

یعنی تو بانک دولتی ک با پانزده درصد برا ما حساب باز کردن دیگه با همون پانزده درصد سودو ب ما میدن یا مال ماهم اضافه میشه

خدایا مواظب پسرم باش🙏🙏🙏
روزی 200 که نمیدن هفته ای 600 میدن تا 5 روز بعد پدر مارادراوردن 6 کارت گرفتیم 

دقیقا بیست ملیونو از شهریور تا حالا نتونستیم بگیریم من قسطارم باهاش پرداخت میکنم بازم تموم نشده با ثامن به غلط کردن افتادیم اینم ماله سپاهه

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
یعنی تو بانک دولتی ک با پانزده درصد برا ما حساب باز کردن دیگه با همون پانزده درصد سودو ب ما میدن یا ...

این اوراقه فرق میکنه با اون حساب

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
دقیقا بیست ملیونو از شهریور تا حالا نتونستیم بگیریم من قسطارم باهاش پرداخت میکنم بازم تموم نشده با ث ...

اره بخدا حالاخوبه شما 20 ما100 تومنه یعنی تقریبا بدبخت شدیم پول براخرید خونه گذاشته بودیم😩😩😩

اره بخدا حالاخوبه شما 20 ما100 تومنه یعنی تقریبا بدبخت شدیم پول براخرید خونه گذاشته بودیم😩😩😩

وای 100 تومن تا دو سال طول میکشه اینطوری 

وای 100 تومن تا دو سال طول میکشه اینطوری 

بله دیگه براهمین داریم از این و اون کارت جور میکنیم تا هفته ای 600 بهمون بدن 😭😭😭

بانك شهر كه ديگه حساب باز نميكنن

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز