2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چند تا بچه یادت افتاده😅

نپرس خواهر

دوتا داشتم

فاصلشون هم‌خوب بود

بزرگه‌۸ سالش بود دومی دنیا اومد

و بااینکه تنبلی تخمدان داشتم و بارداری دومم با دارو بود

سومی رو سه ماهه بود فهمیدم‌چه خاکی بر سرم شده

حوصله بچه دارید؟مثل قدیم‌ نیستبچه‌ها رو نمیشه فرستاد کوچه یا خونه فامیلکلا باشمانتحملشون سخته

مگه چندتا بچه تو خونه هست که نشه تحمل کرد قدیم دهتا بچه داشتن میفرستادن اینور اونور از سرشون باز کنن الان بیشتریا نهایت یکی دوتا دارن که به نظرم کاملا قابل کنترل و تحمل هستن 

مگه چندتا بچه تو خونه هست که نشه تحمل کرد قدیم دهتا بچه داشتن میفرستادن اینور اونور از سرشون باز کنن ...

سه تا دارم

البته بزرگه ۱۵ سالشه.الان در حقیقت دوتا دارم

ولی با ده تا بچه اون‌دوران برابری میکنن😵‍💫

نپرس خواهردوتا داشتمفاصلشون هم‌خوب بودبزرگه‌۸ سالش بود دومی دنیا اومدو بااینکه تنبلی تخمدان داشتم و ...

اره درک میکنم من یدونه دارم حوصلش سر میره بهونه می‌گیره کوچه هم ناامنه ولی میره دیگه گوش نمیده خیلی بچه اوردن سخت شده فامیل من تو روستا ۳ تا اورده همش تو حیاطن یا تو کوچه و خونه فامیل ولو😂بعد مارو با اونا مقایسه میکنن من خودم اعصاب بچه ندارم همینم شوهرم میخواست

اره درک میکنم من یدونه دارم حوصلش سر میره بهونه می‌گیره کوچه هم ناامنه ولی میره دیگه گوش نمیده خیلی ...

منکه تا خرداد میزاشتم‌مهد و پیش دبستانی

الان که خونه ام کلا ۲۴ ساعته باهمیم

یعنی گریه ام‌میگیره

بیرون‌هم‌اصلا نمیزارم

البته چون تاحالا نرفتن کوچه

خودشون هم نمیخوان

منکه تا خرداد میزاشتم‌مهد و پیش دبستانیالان که خونه ام کلا ۲۴ ساعته باهمیمیعنی گریه ام‌میگیرهبیرون‌ه ...

پسر من اول میرفت خیلی خوب بود دیگه خسته بود می رسید خونه تموم شده مدرسه البته مدرسشون یه سری کلاس گذاشته میخوام ثبت نامش کنم