2777
2789
عنوان

با دیدن این صحنه خیلی ناراحت شدم🥺

263 بازدید | 10 پست

امروز بعد ۵سال رفتم پارک روبه روی دبیرستانمون

چه قدر بزررررگ شدم

یادم سال ۹۹ رفتم پرونده ام رو گرفتم با دوستم یه سیگار کشیدیم برگشتم با پای پیاده خونه

الان با هم دانشگاهیم رفتم اون پارک با ماشین چی خوردیم بستنی 🙃

چه قدر تغییر کردم 

اون روزا که بزرگترین مشکلم امتحان مدرسه ای بود الان بزرگترین مشکلم ارشد وشغلم و باشگاهم هست

این که قسط و وام چیکار کنم

چه قدر بزرگ شدم چه قدر مشکلات زیاد شدن

چه قدر بدم میاد از سیگار😑

چه قدر دوست دبیرستان و دانشگاهم متفاوته

چه قدر پوششم تغییر کرده

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا برای شما ۵ سال هست که گذشته و مدت زمان زیادی نیست. من از رو به روی دانشگاهمون رد شدنی دلم میگیره میخوام زار بزنم ۲۰ ساااااال گذشته. مثل برق و باد. چقدر روزای خوب و خاطرات خوبی بود. کاش تموم نمیشد

آدم تغییر میکنه دیگه

مرسی از خانوادم که تحمل کردن

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

پوشش چجور شده حالا؟از حرفات اونجور که متوجه شدم عاقلتر شدی انگار😉

دقیقا بدون اجبار کسی مذهبی شدم

ببین سیگار دوست پسر ولاتی پوشیدن خیلی بد بود

الان مذهبی ام چادری نیستم درس وکار مدام به فکر پیشرفت دوسال از رابطه ام گذشته 

دقیقا بدون اجبار کسی مذهبی شدمببین سیگار دوست پسر ولاتی پوشیدن خیلی بد بودالان مذهبی ام چادری نیستم ...

خیلی خوبه ....منم یه دوره ای از این شیطنتها داشتم البته سیگار و...نه اما با دوستام عاشق یکی دوتا پسر شدیم و...

اما الان مذهبیم و چادری🫠

خیلی خوبه ....منم یه دوره ای از این شیطنتها داشتم البته سیگار و...نه اما با دوستام عاشق یکی دوتا پسر ...

ولی من میگم باید تا تهش رفت و دید چیزی نیست برگشت 

اونوقت راحت میشه انتخاب کرد