وایی خدا لعنتش کنه پیر سگ عوضی ی پیر زن شصت ساله بود از اول ک دیدمش حس خوبی نداشتم اقا روز اول منو برده تو جای شلوغ و دور میدون بعد دوسه بار صداشو برد بالا. جوری ک کل تنم داشت میلرزید و استرس کل تنمو گرفته بود بعد اولش من کفشم تنگ بود فهمیدم مشکل ازکفشمه کفش دراوردم راحت تر رفتم بعد دیگه تایمم ک تموم شد رفتم ازخجالتش دراومدم ب مدیر اموزشگا گفتم حقی نداره جلسه اول داد بزنه چ انتظاری ازمن داره این بدردنخور گفت بیا هندونه بخور حالا ی مربی خوش اخلاق میدم بهت بعد دیدم پیره زنک زده بود التماس کی داد زدم سرتو فردا بیا کلاستو بریمو اینا کفتم خبر میدم الان اس داده میای عزیزم😐 گفتممم نـــــــــــــــع انقد سرم درد میکنع 😔😔
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اگر تمام نابینا های جهان بینا بشن بازم دو تا باقی میمونه یکی تو که ندیدی چقدر دوستت دارم،یکی هم من که چشمم جز تو کسی رو ندید! مخاطب خر R... بودنم اذیتتون میکنه خب میرم تا نباشم که اذیت بشین🫠خداحافظ ۲/۱۷