یه مشت مضخرف تحویل مادرای بنده خدا و خسته که بچه های اتیسم دارن میده،
این نهایتا روشاش تو سن کم برا بچه های تاخیر گفتار فایده کنه
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
گفتم که یه مثلا روانشناس که فقط مادرای بچه های اتیسم میشناسنش
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
همین الان خودت معروفش کردی پس اول دست به یقه خودت بشو
من گفتم که بمونه
کسی سرچ کرد
مثل من تو چاه نیفته و فقط خوبیا دروغینش به چشمش نیاد
تاپیک زدم که بیان ازمنم بپرسن
من گفتم که بمونهکسی سرچ کردمثل من تو چاه نیفته و فقط خوبیا دروغینش به چشمش نیادتاپیک زدم که بیان ازم ...
آها اوکی
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
شما کوچولوتون به حرف افتاد؟چه روشی رو در پیش گرفتین؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شما کوچولوتون به حرف افتاد؟چه روشی رو در پیش گرفتین؟
اره ولی با کلاس گفتار و کار
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام دوست عزیز. من ناراحتی شمارو درک میکنم ولی خدا شاهده من از خوشحالیم که بچه هام خوب شدن تعریف ایشون رو میکنم و خيلی از مادرایی که تو گروهشون هستن رو پرسیدم نتیجه گرفتن حتی امشبم یه ویس گذاشتن.ببین عزیز دلم قصد ما طعمه جمع کردن نیست خدا نکنه چون خیری که به خانم دکتر نمیرسه تمام اموزشاشون رایگان تو کانال تلگرام هست من اصلا برای درمان پسرم و دخترم پولی ندادم .دیگه خودتون میدونید که ایشون پولکی نیستن و میگن قبل اینکه درخواست مشاوره بدن اول تمام ویس هارو گوش کنید شاید با همونا کارتون حل شد.بعد کار مهم این نیست که تلوزیونو و گوشی و صداهارو قطع کنیم کار مهم درست کردن رابطه ی ما با فرزندمونه که بهش توجه نکرده بودیم و این درمان خودشونم میگن صبوری میخواد .الان تو کشور کلی دکتر هست همشون میفرستنت هزار جا کلی پول میگیرن اخر سر هم میگن بچت ناتوانه مادرزادیه تنها کسی که به من امید زنده بودن داد ایشون بود من از اقا امام حسین خواستم ایشونو تو همین نینی سایت کسی صحبتشو کرده بود من رفتمو پادکستاشونو گوش کردم .الان تو مدرسه یه معلم چندتا شاگرد داره؟همه ایا یه نمره رو میگیرن؟ما فقط شاگردای خانم دکتر هستیم درس ایشون مشکل نداره نحوه ی اجرا کردن ما مشکل داره .چون کار اصلی با ماست و با خداوند که یاریمون کنه تو این مسیر.