2777
2789
عنوان

اگه یکی ازتون خوشش بیاد ولی

164 بازدید | 27 پست

ولی شما خوشتون نیاد یا اصلا الان دغدغتون و اولیتتون یه چیز دیگه باشه اون بیاد جلو چی بهش بگید؟بدون اینکه ناراحت نشه و غرورش و خرد نکردا باشید مثلا تو دانشگاه باشه و تا سه سال دیگه هر روز قراره ببینینش و باید ارتباط دوستانه مسالمت آمیز بیستون حفظ بشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

چرا!! خودتون گیر آوردین ها وضیعت جامعه نگاه بندازین گند دارن میزنن محیط ها شده ناسالم اعتماد شده صفر میدونین چرا چون از راهنمایی و دبیرستان بفکر ارتباط با جنس مخالف شدن ودانشجو شدن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا!! خودتون گیر آوردین ها وضیعت جامعه نگاه بندازین گند دارن میزنن محیط ها شده ناسالم اعتماد شده صفر ...

متوجه منظورتون نمیشم!

بهش رک میگم من الان اصلا تو فاز این چیزا نیستم الان هدفم درس و برای رابطه یا ... وقتم پره رابطه نیاز به توجه داره اونم دائم ولی من الان تمرکزم روی خودمو اهدافمه 

خیلیی ببخشید که ناامیدتون کردم ولی امیدوارم درک کنید

متوجه منظورتون نمیشم!

ازدواج خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی ، ازدواج تونم فقط با حق طلاق و تا موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ولی هرگز وارد ارتباط آزاد با جنس مخالف نرین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بهش رک میگم من الان اصلا تو فاز این چیزا نیستم الان هدفم درس و برای رابطه یا ... وقتم پره رابطه نیاز ...

عالی

مرسی❤️

چرا!! خودتون گیر آوردین ها وضیعت جامعه نگاه بندازین گند دارن میزنن محیط ها شده ناسالم اعتماد شده صفر ...

همیشه نمیشه منفی نگاه کرد عزیزم ولی گاهی افراد برای ازدواج هم پیش قدم میشن طرز فکرتون یکم مثبت کنید ‌... 

ازدواج خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی ، ازدواج تونم فقط با حق طلاق ...

الان اصلا تو فاز ازدواج و ارتباط مخفی نیستم

ایشونم آدم محترمی هستن

از همون اول طوری رفتار می‌کنم که بدونه جوابم منفیه، و کلا جلو نیاد...

همینکار کردم ولی هنوز از فاز این قضیه نیومده بیرون

امیدوارم از یکی دیگه خوشش بیاد و نیاد جلو و خوشحال باشه واقعا چون پسر خوبیه

کاملا مشخصه چون میتونس رو در رو نگه تو چت و پیام و رفتار نشون بده 🥲

هنوز نگفته تو چت که

گفتم اگه یه روز بگه چیکار کنم...

تو رفتار نشون داده