2777
2789
عنوان

دوستم خیلیی خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترک پوستی که درمان داره...قیافش رو توصیف کن کنجکاو شدم...

درمانش چیه؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

منم کلی ترک دارم روی ران و باسنم ولی چرا اصلا برام مهم نبوده تا حالا؟🤔🤔🤔چیز بدی نیست که عادیه

من رفتم موج های آبی شاید ۵۰۰ تا خانم حتی بیشتر اونجا بودن...۹۹ درصد کلیییی ترک پوستی داشتن.این یه چیز طبیعیه ب نظرم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

من رفتم موج های آبی شاید ۵۰۰ تا خانم حتی بیشتر اونجا بودن...۹۹ درصد کلیییی ترک پوستی داشتن.این یه چی ...

نمیدونم شاید بعضیا خیلی حساسن آخه این چیه که بخوای به خاطرش افسردگی بگیری و بهش فکر کنی اصلا

نمیدونم شاید بعضیا خیلی حساسن آخه این چیه که بخوای به خاطرش افسردگی بگیری و بهش فکر کنی اصلا

ابجی منم خیلی حساسه رو ترک پوستی

من رفتم موج های آبی شاید ۵۰۰ تا خانم حتی بیشتر اونجا بودن...۹۹ درصد کلیییی ترک پوستی داشتن.این یه چی ...

خب آدم چاق و لاغر میشه ترک میندازه دیگه 

من خیلی لاغر بودم وقتی چاق شدم ترک قرمز انداختم و کلی بابتشون کیف میکردم هروقت نگاشون میکردم انرژی میگرفتم که ببین دارم تغییر میکنم دارم چاق میشم😂

یکی از فامیلا پاهاش پر ترک بود وقتی دختر بود 

بعد ازدواج کرد اونم چه ازدواجی 

پیش جاریم میگفتم ..اونم گفت وقتی یه نفر چشمش بگیره دیگه هیچ عیبی رو نمیبینه 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight