2777
2789
عنوان

دوستم خیلیی خوشگله

727 بازدید | 38 پست

هم خوشگله هم خوش ارایش و جذاب هیکلش هم جذابه اما با لباس یعنی پوستش پر ترک و سلولیت کلی پسر عاشقشن اما بخاطر همین میگه نه دیگه انقدر غصه میخوره منم دارم براش غصه میخورم من بهش میگم برو تو رابطه بابا شاید پسرا اوکی بودن میخوای تا کی تنها بمونی اخه عین عروسکه بخدا هیچکس باورش نمیشه اصلا

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری اندامش خوبه ولی پر سلولیت ؟

گفتم با لباس خوبه چون سلولیت برای چاقی نیست که ی حالت پوست چروکیده تو رفتگی داره بدون لباس فقط معلومه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
اسی من ترو یادمه قبلا تو اون اکانتم باهم دیگه راجب کراش های دانشگامون حرف مزدیم داستانمون کپی همدیگه ...

وای هیچی من اخرین بار که دیدمش گفتم نشست جلوم دیگه ندیدمش نرفتم دانشگاه😭😭😂هی مریض شدم نشد برم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
وای هیچی من اخرین بار که دیدمش گفتم نشست جلوم دیگه ندیدمش نرفتم دانشگاه😭😭😂هی مریض شدم نشد برم

ای بابا دلت واسش تنگ نمیشه یعنی؟ من خیلی گریه میکنم و ناراحتی میکنم فکر اینکه چندین ماه نبینمش روانیم میکنه تو حالت بد نیست؟ بدبختی برای من 3 بار مشروط شده این سری دیگه مشروط بشه نیاد من دیگه پامو دانشگاه نمیزارم

ای بابا دلت واسش تنگ نمیشه یعنی؟ من خیلی گریه میکنم و ناراحتی میکنم فکر اینکه چندین ماه نبینمش روانی ...

من ناراحت شدم اما دیدم اون هیچ نخی نمیده دیگه بیخیال شدم مخوصا  کلی پروفایل تلگرام گذاشتم هیچکاری نکرد

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻