2777
2789

خوب ببين عواقب گناهت چيه خودش باعث هشدار مي شه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بازگو کردن گناه برای دیگران گناه کبیره هست خودش هیچوقت بازگو نکن بعدش میری غسل توبه میکنی واز ته دل از خدا میخوای ببخشه وتوفیق توبه واقعی بده بهت به کارت فکر نمیکنی بجاش هروقت یادس افتادی قران بخون تندتند صلوات بفرست خیلی استغفار کن خدا خیلی مهربونه

تا خدا با من است زمانه با من است .

همین که از ته دل پشیمان بشید و دیگه تکرار نکنید میشه توبه

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم تو بارداری سعی کن روزانه یه دور تسبیح صلوات بفرسی هرروز و یه صفحه هم قرآن بخونی همین خودش باعث میشه گناه نکنی میتونی تو گوشیت سوره های قرآن رو بریزی که تو حالت درازکش هم بتونی بخونی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
ببخشید میپرسم چه گناهی؟؟

بهتره بین خودش و خدا بمونه .

مونا جون خدا ارحم الراحمینه وضو بگیر دو رکعت نماز توبه بخون و بش قول بده دیگه تکرار نمیکنی بگو دستو بگیر تا نلغزم . زیاد این ذکر رو بگو گلم:

یا لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

حتما میبخشه اون به تو مشتاق تره

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
اخه اعتراف گناه به بنده خودش گناهه فقط در برابر خدا باید اعتراف کرد

و اینکه عزیزم رفتار وکارهای شما بسدت روی نوزاد شما تاثیر داره خیلی خیلی دقت کن

همین که از ته دل پشیمان بشید و دیگه تکرار نکنید میشه توبه

دقیقا

البته بهتره در موردش با خدا هم درددل کنیم و ازش عذر خواهی کنیم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

خدا انقد خوبه ومهربون تا هفت ساعت بعداز گناه به فرشته هاس میگه صبرکنید وثبت نکنید شاید توبه کنه و اگه توبه کردیم دیگه اونو ثبت نمیکنن ولی توبه واقعی نه که هربار انجام بدیم وتوبه کنیم