2821
2789
عنوان

زندگی و خیانت

216 بازدید | 16 پست

دیگ هیچ انگیزه ای ندارم همه میدونن شوهرم بهم خیانت کرده خیلی بدم میاد از خودم و شوهرم دلم کیخاد برم جایی ک نشناسنم خیلی خستم ولی اکثرا میدونن تقصیر شوهرمه چون میشناسنش با کیا بوده ولی من خجالت میکشم که باهاشم و خجالت میکشم که با بچه جداشم ماک انقدر ادعای عاشقی داشتیم و زبونزد بودیم

خیلی خستم کاش خدا کاری کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می فهمم..من هم اگر دردی داشته باشم، تا زمانی باهاش کنار میام ک کسی ندونه...چون وقتی آدما میفهمند ما دایم ی این فکر میکنیم ک الان اونا می دونن...الان دارن ب چی فکر میکنن، اگر بخواهیم عاشقی کنیم ، انگار همه فکر میکنن داریم فیلم بازی میکنیم...اما باور کن کسی ب ما فکر نمیکنه..اگر میخوای بمونی ، با حال خوب بمون. اگر چاره ای نداری جز موندن، خب سعی کن، از نو شروع کنی، نه با کسی، برای خودت دوباره شروع کن🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

تنها نیستی غصه نخور وضع زندگی منم همین بود با شوهرم خیلی خوب بودیم هیچ مشکلی نداشتیم تا اینکه یه روز گفت زن دوم گرفتم الآن که یادم میاد بدنم مور مور میشه بعد کلی سختی و عذاب و آبروریزی طلاقش داد صبر کردم به خاط بچه هام تحمل کردم الآنم سعی میکنم زیاد بهش فکر نکنم حرف مردم واست مهم نباشه خودت مهمی ببین میتونی باهاش ادامه بدی یا نه 

تنها نیستی غصه نخور وضع زندگی منم همین بود با شوهرم خیلی خوب بودیم هیچ مشکلی نداشتیم تا اینکه یه روز ...

از نظر احساسی نه ولی از نظر مالی و بخاطر بچم و ایندش پ اینکه اسم طلاقی روش نذارن و بعضی مردم خوشحال نشن مجبورم تحملش کنم و این داره منو میکشه

می فهمم..من هم اگر دردی داشته باشم، تا زمانی باهاش کنار میام ک کسی ندونه...چون وقتی آدما میفهمند ما ...

نمیتونم از نظر مالی ک اصلا نمیتونم بعد اینکه خیلی دشمن دارم که منتظرن جداشم و اینکه بچم بزرگترین مشکلمه دلم نمیاد بچت طلاق باشه باباشو دوست داره😔

نمیتونم از نظر مالی ک اصلا نمیتونم بعد اینکه خیلی دشمن دارم که منتظرن جداشم و اینکه بچم بزرگترین مشک ...

آره ، مورد شما فرق داره..سرکار نمیری؟

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
نه بخاطر بچم نمیتونم برم

بچه تون چند سالشه؟از جهت مالی در چه وضعی هستی با همسرت

بچه تون چند سالشه؟از جهت مالی در چه وضعی هستی با همسرت

۴سالشع

وضعمون معمولیه ولی شوهرم خیلی سرم منت میزاره 

ینی پول بهم میده کارت میده ولی همینکه میگه من همش خرجت میکنم و فلان کردم و اینا بدم میاد 

۴سالشعوضعمون معمولیه ولی شوهرم خیلی سرم منت میزاره ینی پول بهم میده کارت میده ولی همینکه میگه من همش ...

خب  ، لیانا جان فعلا کاری از دستت بر نمیاد، بمون ، اما چندتا کار کن، برای خودت شغل درست کن، بچه ات دیگ کوچیک نیست، حتما کاری کن، حتی اگر میخوای بمونی...درس بخون اگ نیمه کاره رها کردی ، ب فکر چهل سالگی ات باش..کاری کن ، سن ات ک بیشتر شد ، از موندن تو این زندگی احساس نکنی عمرت تلف شده...خیلی مهمه ک برای خودت از همین حالا کاری کنی

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز