2789
عنوان

مادر شوهر

104 بازدید | 8 پست

بچه ها الان‌خونه مامانم بودم داشتم از فامیلا شوهرم بهش میگفتم تعریف میکردیم بعدا عصبانی شده میگه هر دفعه میای اینجا از مادر شوهرت تعریف میگنی و جاری و خواهرشوهر ببینی چکارت کردن ک همش تو مغزت اونان بیام  به مادر شوهرت ی چی بگم بشینه سر جاش چکار تو داره رو مغزت میره ک هر دفعه میای از اونا میگی .

میگم ن بابا کلی دارم تهریف میکنم خوب هر کس مامانشو ببینه ممکنه درد و‌دل کنه تعریف کنه میگم یکار نکن شوهرم فکر کنه همه چیو میام بهت میگم .

میگه بس ک حرصت دادن باد کردی همش غمگینی اگه انقذر اذیتت میگنم طلاق بگیر ب شوهرتم پیام بدم ببینم تو چرا انقدر ناراحتی میگم من ناراحت نیستم کلی دارم با تو تک و تعریف میگنم . تو نباید ک دخالت کنی تو زندگیم پیش شوهرمم تو ادم بده بشی بگه مامانم خیلی خوبه مامان این فلانه غربته . دخالت میکنه .

ولی مامانم نمیفهمه اگع من و اجیم ذره ای ناراحت باشیما قاطی میکنه حالا میخواد هر کی باشع‌

داشتم تعریف مادر شوهرمو میکردم براش چون دیشب جاریم اومد ذو پله هامون نشست با مادر شوهرم تو ی ساختمونیم مادر شوهرم بهش محل نداد رفت درو بست تلویزیون زد ی تعارف نزد این بره تو . منم ب جاریم تعارف زدم بیاد خونمون دلم سوخت این‌همه راهو اومدو بودو این هیچ حتی بهش نگفت بیا تو 

مورد بعدی هم اینکه مادر شوهرم اختیار شوهرمو گرفتع صبا ک خودم مثلا میگم به شوهرم صبونه میدم ردش میکنم بره سرکار میگه ن خودم باید پسرمو رد کنم بره خودم باید نمیذارع من شوهرمو خودم رد کنم.

صداش میزنه لباساشو نیگیره میشوره جورایاشو کفشاشو انگار من وجود ندارم . شوهرمو میکشع سمت خودش همش قربون صدقش میره میگه پسرمه خودم باید نوکریشو کنم کاراشو کنم من داشتم اینا رو برا مامانم تعریف میکردم عصبانی شد کاش نمیگفتم کاش

بار یه سری چیزارو خودتون باید تحمل کنید 

اینا واقعا چیز مهمی نبودن ک کارت به درد و دل بکشه 

بنده خدا مادرتون غصه میخوره خودت حلش کن نیاز نیس همچیو واسش تعریف کنی اون نگرانی های خودش رو داره نباید درگیر چیزایه همینجوری بچه هاشم بشه(تاوقتی ک ضروری نیستن)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مادره دیگه حساسه بعدم اینا که چیزی نیست براش ناراحتی...شما باید سیاست داشته باشی که شوهرت مامانی نشه ...

خوب نمیشه اجازه نمیده همش شوهرمو میکشه سمت خودش .

زن داره زن ولی لباس کاراشو‌میشوره صدا میکنه میگه لباساتو بده بندتزم لباسشویی خوب خونه خودمونم لباسشویی هست نیازی نیست اون بندازه 

عیدی میخواستم بذم مهمون اومده بود خونمون ی جین حوراب از جورابایی ک خودش میداده اورده میگه اینا رو بده مهمونات میگم خوب اینا تکراریه خودتون دادید ضایعه منم همینا رو بدم میگه تو ب مساعل خانوادگی ما کار نداشته باش لطفا همش دخالت دخالت ما سه تا جاریم مدام راجب هیکل و خونه زندگی ما نظر میده . اومده بود خونه من میگفت ک چیه خونت همش جای کرمات رو دیواراست خونه زنداداشای منو اگع ببینی و فلان و‌بهمان همش عروسای مردمو مثال میزنه برا ما سه تا

خب کاری نداشته باش اگر خیلی سختته کاری کن از اونجا بری...

یعمی چی کار نداشته باش .همین کارا رو‌کرده شوهر من نیست خونه اصلا بیس چاری طبقه پایینه . ببینم خودتم باشی تحمل میکنی .