2777
2789
عنوان

سیرابی پختم ذره ای بو نمیده

283 بازدید | 12 پست

اسمش پاک شده بود ولی داخلش کلی نخ زرد داشت نشستم تک تک همه رو جدا کردم شستم وسط همه درزا رو باز کردم اونجا رو هم شستم بعد ریختم تو اب جوش یه ربع جوشید ریختم تو صافی شستم!بعد دوبار ریختم تو قابلمه دیدم بالای اب هنوزم یه چیزایی میاد دو بار هم مثل برنج اونجا شستم!

با سیر و پیاز و زردچوبه و پیاز داغ گذاشتم بپزه!فک کنم از سیرابی فقط ابش موند سیرش شسته شد😁

منم همینطور درست میکنم 

طور دیگری باشه چرکه از نظرم.

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلی با آب‌جوش وجوش شیرینی آب لیمو خیش میکنم میشورمکل لایه رنگی روش رو میکنم طوری که کلا سفید سفید‌میشه تقریبا دوساعت برای شستن وقت میزارم ذره ای بو نمیده مادر شوهر وخواهر شوهرم میگن دیگه با این کاری که تو کردی خاصیتش از بین رفته 

من کلی با آب‌جوش وجوش شیرینی آب لیمو خیش میکنم میشورمکل لایه رنگی روش رو میکنم طوری که کلا سفید سفید ...

وای خاصیتش از بین نرفته آت و اشغالش رفته من یه بار سیرابی رو شستم سفید سفید شد شوهرم برداشت برد خونه مادرشوهرم گفت چند ساله عن به خوردمون میدادی سیرابی شستن یعنی این

هیچوقت حاضر نشدم تستش کنم

گاهی وقتا برای خاصیت درمانیش مجبوری استفاده کنی برای همین خودت باید تمیز شستنشو یاد بگیری کار خیلی سختی هیچ کسم نمیتونه بیرون مثل خودت تمیز بشوره م برای مشکل معده چند بار با مصیبت شستم درست کردم

وای خاصیتش از بین نرفته آت و اشغالش رفته من یه بار سیرابی رو شستم سفید سفید شد شوهرم برداشت برد خونه ...

دقیقا شوهر منم رفته بود همینو گفته بود بعد این که دید من چه طوری شستم  اونام گفتن دیگه خاصیتش از بین بردین