2777
2789
عنوان

خستم

99 بازدید | 18 پست

خستم از تکرار همه این فکرا ....

ازاینکه  به خاطر دختر بودن هر شیش قرن یه بارم از کسی خوشت بیاد از دستش میدی چون نمیتونی  بری خواستگاریش.... ازاینکه نمیتونی تو هر محیطی بری سر کارو بی پولی .... ازاینکه همش تواین چند سال مجبور بودی درس بخونی که به آرزوهات برسی ولی هنو نمیرسی .... ازاینکه نمیتونی مستقل شی تا میاد همه چی درست شه خراب میشه...‌ ازاینکه می‌ترسی پیر و کور شی و نیمچه قشنگی و جوونیتم تباه .... ازاینکه دلخوشی نداری ... به هر دری و کاری میزنی نمیشه .... چرا ... چرا نمیشه که بتونی بارشته ای که اين همه پیش بودی و داری پاره میشی تا بخونیش یه کار نسبتا اوکی پیداکنی ؟؟چرا نمیشه خدا یکیو بیاره تو زندگیت که هم مهر اون هم مهرتو به دلش بیفته ؟ چرا نمیشه بعد این همه وقت یه دلخوشی کوچیک جونمونو تازه کنه ؟ من نه رفیق بازم نه اهل باشگاه و خوشگذرونی ینی اصن شرایطش نیس .... همیشه دختر به ظاهر آروم و خونگی به قول  اینا بودم که علی رغم ظاهرم تنها و کله تو درس .... 

کی میشه ماهم  خوب شه حالمون ؟! 💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاماا که سن ازدواج رسیدن ازدواج خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی ازدواج تونم فقط با حق طلاق و تا موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ولی هرگز وارد ارتباط آزاد با جنس مخالف نرین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خاماا که سن ازدواج رسیدن ازدواج خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی از ...

الان من ناراحتیم همه چی بود 

من آدم خیلی گرم و رمانتیکی بودم و مشتاق ازدواج ولی بااین همه سر درگمی و افسردگی الانم از ازدواجم فرار میکنم....

فقط از یکی پارسال خوشم اومد داشت زندگیم زیر و رو میشد  ک نشد .... اوووف

الان من ناراحتیم همه چی بود من آدم خیلی گرم و رمانتیکی بودم و مشتاق ازدواج ولی بااین همه سر درگمی و ...

نه فقط دو موضوع مهم بگیرین آسیب خیلی کم داره  ولی ارتباط آزاد مخفی با جنی مخالف سقوط چون محیط ها ناسالم و اعتماد صفر رسیده 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه فقط دو موضوع مهم بگیرین آسیب خیلی کم داره ولی ارتباط آزاد مخفی با جنی مخالف سقوط چون محیط ها ناس ...

معلوم نیست کی نیتش چیه میبینم دور وبرم دیگه ولی همینا که بیخود ترن عجیبه ازدواج میکنن .... خودم میترسم دوست بشم وگرنه تاحالا میشدم ...

گلم میخوام یه چیزو بت بگم ببین همه ما آدما داریم فقط به مشکلات فکر می‌کنیم ببین به عنوان یه دوست بت میگم جانم باید فقط تظاهر کنی ... تو این دنیا یه چیزایی به نام کائنات وجود داره که هر چیو که اونو نداری یا نیستی رو اگه تظاهر کنی بهت میدن چون تو عملی رو انجام میدی که ذهنت اونو قبول نداره وقتی تو سعی میکنی تظاهر کنی به اونچه نیستی کائنات هم با تو مقابله نمیکننن و با خودشون میگن این فرد داره تلاش میکنه پس ما هم کمکش میکنیم

من هر آنچه که اینجا نوشتم رو بر اساس تجربیات رشته ام و به عنوان یه روانشناس نوشتم پس فکر نکن که اینا اشتباه یا دروغن

شما باید خودت رو از مادیات دنیا رها کنی و به آزادی روحت فکر کنی

گلم میخوام یه چیزو بت بگم ببین همه ما آدما داریم فقط به مشکلات فکر می‌کنیم ببین به عنوان یه دوست بت ...

الان بالاخره بجنگم و بگم میشه یا بیخیال  بشم ؟ آخرشو نفهمیدم واقعیت....

معلوم نیست کی نیتش چیه میبینم دور وبرم دیگه ولی همینا که بیخود ترن عجیبه ازدواج میکنن .... خودم میتر ...

اصلا مهم نیست نیتش و چه طوری هست چون هر طور باشه شناخته میشه پس برای کمتر آسیب دیدن از حق طلاق نگذرین و زودی هم بچه دار نشین تا موقعیت شناخت نرسیدین

اصلا مهم نیست نیتش و چه طوری هست چون هر طور باشه شناخته میشه پس برای کمتر آسیب دیدن از حق طلاق نگذری ...

چرا بالاخره آدم هارم بعصی رو نمیشه راحت شناخت ولی کلا الان ما به بحث بچه نرسیدیم فعلا 😑 

ولی ممنون 

چرا بالاخره آدم هارم بعصی رو نمیشه راحت شناخت ولی کلا الان ما به بحث بچه نرسیدیم فعلا 😑 ولی ممنون

دیگ هر جونوری هم باشه یکسال زیر یک سقف ماسک شو برمیداره جونوریش رو میشه 

منظورم دوستی بود بعضی اونیکه فک کنی نیستن

متوجم دوستی روابط آزاد پوچ بودن و هست اصلا نباید ورود کنین