2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی آخه کار می‌خوام الان چند تا پیدا کردم پول کم میخوان ولی پول میخوان همشون کلاه برداری هست

اره  شگردشونه  کلابردارن  کم میخوان شک نکنی

🥀🖤مامان ۵ ماه شد که نیستی هنوزم شبا وقتی بخودم میگم که یعنی دیگه نیستی واقعا رفتی دلم اتیش میگیره از نبودنت🥺

آب وای خوبه واریز نکردم به نظرت چیکار کنم کار میخوایتم

والا چی بگم  نمیشه اعتماد کرد خودم  چند سال پیش  واریز کردم  چون  کارای دستبند و  مرواریدو اینا بود گفتم  خوبه یه هنره دیگه  اینکارو دوس دارم ۵۰تومن واریز کردم  بلاکم کردن 😂 

یکی دیگم میشناسم  حتی رفت دفتر شون  مبلعی ازش گرفتن نمونه کار بش دادن  اگه تایید شد  قرار داد ببنده   بعدش  پولشم رفت  تاییدم نکردن کلکشونه هر دفه  از هر نفر یه مبلغ میگیرن میرن سراغ بعدی   

🥀🖤مامان ۵ ماه شد که نیستی هنوزم شبا وقتی بخودم میگم که یعنی دیگه نیستی واقعا رفتی دلم اتیش میگیره از نبودنت🥺

ترید عالیه هم هرجای دنیا باشی میتونی پول در بیاری هم تو خونه فقط باید اموزش درست ببینی من خودم اشتباه زیاد داشتم اما بلاخره به درامد رسیدم اونم با اموزش درست و خب اشتباهم اینجا بود که پول دوره دادم درحالی که اموزش درست رایگان داخل یوتیوب بود چنل IR_TRADE منو به درامد رسوند ویدیو هاش استراتژی های واقعا گاربردی و عالیه