2777
2789
عنوان

ژله قشنگ چطوریه

56 بازدید | 11 پست

سلام خواهرشوهرم عروسشونو پاگشا کرده به من گفت ژله درست کن.میخوام ژله قالبی درست کنم اولین بارمه چیکار کنم درست در بیاد ؟ایده هم دارید بگید ممنون...

ژله های تکنفره بهتر و بی دردسره

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قالب ژله روقبلش یکم چرب کن بعدش ۲۰ثانیه بذارتوآب جوش راحت جدامیشه من همیشه اینطورمیکنم ژله تزریقی اگه بلدی قشنگه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اگه اولین بارته، قالبی درست نکن

یا تک نفره درست کن، یا تو ظرف های شیشه ای پریکس

میتونی دو مدل درست کنی، ژله موز بخر لایه ی اول رو با بستنی وانیلی قاطی کن و بریز تو ظرف بزار تو یخچال ببنده بعد لایه ی دوم رو ژله موز بریز یکمی از ژله رو نگه دار، بزار یخچال نیم‌بند ک شد موز حلقه ای کن بچین روی ژله اون باقی مونده ی ژله رو هم بریز روی موز ها

دستورش هم اینه: به ازای هر بسته ژله باید یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد بریزی، برای لایه ی اول که می‌خوای بستنی قاطی کنی باید با یک لیوان آب جوش ژله رو حل کنی بعدش یه دونه بستنی وانیلی از این لیوانی تک نفره ها کافیه، یعنی دیگه آب نباید بریزی، لایه ی دوم رو هم یک لیوان آب جوش یک لیوان آب سرد درست کن

همین روش رو میتونی با ژله و میوه ی توت فرنگی هم درست کنی ولی اونو لایه ی اول ژله توت فرنگی بریز لایه دوم ژله آلوئه ورا و روش توت فرنگی بچین