2777
2789

دو روزه دارو استفاده می کنه هنوز درد زیاد داره.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

وزن تون اگ بالاس بیارین پائین ،فیزیوتراپی ده جلسه و آب درمانی هم پنچ جلسه خیلی زود تاثیرش متوجه میشین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وزن تون اگ بالاس بیارین پائین ،فیزیوتراپی ده جلسه و آب درمانی هم پنچ جلسه خیلی زود تاثیرش متوجه میشی ...

وزنش خیلی کمه حدود 4۰ کیلو. سنش بالاست.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چ دارو یا پمادی داده؟

گاباپنتین و ناپروکسن. ملوکسیکام هم قبلاً داده بود فایده نداشت 

پماد دمو لافارر بخر بزنهمه ی ماهارو خوب کرد

خریده بودم اثر نکرد.

مرسی از راهنماییت 

وزنش خیلی کمه حدود 4۰ کیلو. سنش بالاست.

پس فیزیو تراپی و آب درمانی و حجامت 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پس فیزیو تراپی و آب درمانی و حجامت

با فیزیوتراپی بدتر نمیشه ؟ میترسم تمرینات بهش فشار بیاره بدتر بشه.

با فیزیوتراپی بدتر نمیشه ؟ میترسم تمرینات بهش فشار بیاره بدتر بشه.

فیزیوتراپی با لیزر پرتوان حرکت نداره

مرسی از راهنماییت لطف کردی

سیاتیک و دیسک کمر و ذانو درد نباید حرکت وتمرین ها کششی داشته باشه کلا فقط فیزیوتراپی با لیزر و اب درمانی و حجامت و ماساژ اونم سطحی با روغن و پمادهای مسکن

سلام عزیزم مادرتو فیزیوتراپی کردی ؟ میدونی که لیزر پرتوان برای کسیکه شیمی درمانی میکنه ممکنه خطرناک ...

سلام دوست عزیز. ممنونم 

بله 15 جلسه فیزیوتراپی رفت لیزر نداشت چند تا حرکت تمرینی توی کلینیک و تمریناتی هم توی خونه داشت. البته یه دستگاهی که اسمشو نمی دونم هم استفاده میکرد که حرارت و جریان الکتریکی رو به عصب سیاتیک وارد میکرد حدود نیم ساعت.

خدا رو شکر بهتره حالش. دردهاش کمتر شده ولی گفتن باید مراقب باشه جسم سنگین برنداره .

سلام دوست عزیز. ممنونم بله 15 جلسه فیزیوتراپی رفت لیزر نداشت چند تا حرکت تمرینی توی کلینیک و تمرینات ...

خدارو صدهزارمرتبه شکر مادرتون بهتره من مادرمو از کنسر معده از دست دادم خودمم کنسر گرید دو سینه داشتم ولی خداروشکر زودتذ فهمیدم درمان کردم مادرم گریپ چهار بود و ما هزینه چندانی هم براش نتونستیم بکنیم البته همون اول نمیدونم چطوری بود که به ماگفتن اصصلا هیچ هزینه ای فایده نداره یعنی نخواستن ایمنوتراپیش کنیم یا چیز دیگه .. 

خیلی راحت مامانمو از دست دادیم ۵۹سالش بود

زندگی من البته دیوونه خونست نمیدونم باید از رفتن خوشحال میبودم یا ناراحت