2777
2789
عنوان

چقدر طول می کشه داروها برای درد دیسک کمر اثر کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست
خدارو صدهزارمرتبه شکر مادرتون بهتره من مادرمو از کنسر معده از دست دادم خودمم کنسر گرید دو سینه داشتم ...

عزیزم بابت از دست دادن مادرتون واقعاً متأسفم روحشون شاد باشه و خداوند به شما هم صبر و آرامش عنایت کنه. و البته خوشحال شدم که شما سلامتی تون رو به دست آوردین. عمر و زندگی دست خداست همه یه روز به این دنیا اومدیم و یه روز خواهیم رفت. ان شاء الله همه در پیشگاه خداوند روسفید و سربلند باشیم. برای مامانت حمد میخونم.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم بابت از دست دادن مادرتون واقعاً متأسفم روحشون شاد باشه و خداوند به شما هم صبر و آرامش عنایت کن ...

سلام عزیزم خوبی حال مادرتون چطوره ؟ من کاربر قبلیم تعلیق شد خیلی گشتم سراغتون

عزیزدلم پدرم شیمی درمانی می‌کنه پلاکت خیلی پایینه شما چیکار کردی پلاکت مادرتون بالا اومد ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی حال مادرتون چطوره ؟ من کاربر قبلیم تعلیق شد خیلی گشتم سراغتونعزیزدلم پدرم شیمی درمان ...

سلام دوست عزیز 

ان شاء الله حال عزیز تون خیلی زود خوب بشه.

برای بالابردن پلاکت خون ، به تغذیه شون رسیدگی کنید. این عارضه طبیعی درمان هست. مصرف عدس، کاهو، سیرابی و آجیل براشون مفیده مخصوصا سیرابی و عدس عالی هست براشون هفته ای چند بار بدید بهشون.

اگه بازهم پلاکت پایین بود یه آمپول زیر جلدی دکتر براشون تجویز می کنه مشکل حل میشه.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان جلسات شیمی درمانی تموم شده؟؟

عزیزم بیماری مادر من متاستاتیک هست و تا آخر عمر ادامه داره.

سلام دوست عزیز ان شاء الله حال عزیز تون خیلی زود خوب بشه.برای بالابردن پلاکت خون ، به تغذیه شون رسید ...

سلام مهربونم ممنونم، سرطان خون داره و الان پلاکت به 13000 رسیده پلاکت زدیم پتشی ها نرفته زمانی که هستند یعنی سطح پلاکت بازم پایینه.

آمپول زیر جلدی پلاکت هزینش گرونه؟

عزیزم بیماری مادر من متاستاتیک هست و تا آخر عمر ادامه داره.

انشالله به حق امام حسین شفا بگیرند.

پدر منم نوع بیماریش مقاوم هست و دکتر گفت بسیار پیشرفته 😢 خیلی غصه میخورم خیییلی

اما صحبت با شما آرومم می‌کنه که انقد صبور و امیدوار هستید.

سلام مهربونم ممنونم، سرطان خون داره و الان پلاکت به 13000 رسیده پلاکت زدیم پتشی ها نرفته زمانی که هس ...

آمپول خارجی هست و بله یکم گرونه ولی خب بیمه مقدار زیادیشو می پردازه. اگه دکتر نوشت تهیه کنید ان شاء الله بهتر میشن.

انشالله به حق امام حسین شفا بگیرند.پدر منم نوع بیماریش مقاوم هست و دکتر گفت بسیار پیشرفته 😢 خیلی غص ...

خدا بزرگه عزیزم امیدوار باشید و با توکل به خدا و با قدرت درمان رو ادامه بدید. برای سلامتی عزیزتون حمد میخونم. ان شاء الله به زودی  خبر سلامتی کامل شون رو بهمون بدید

خدا بزرگه عزیزم امیدوار باشید و با توکل به خدا و با قدرت درمان رو ادامه بدید. برای سلامتی عزیزتون حم ...

خیلی ممنون عزیزدلم 

قربونتون بشم انشالله مادرتون همیشه سالم و سلامت باشند 🌹🌹