2777
2789

بله زندگی بهم میخوره دیگه اینو همه میدونن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامان و بابام اینجورین تا الان که زندگیشون خوب بوده

چقدر تفاوت داره؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دقیق نمیدونم اما میدونم بیشترهیک موردی هم برایم اینجوری پیش اومده نمیدوتم چکار کنم

لیگ فرق نداشته باشه مثلا ۵۰ و ۲۰ تفاوتش زیاده 

لزوما نه 

منم دیدم خانم‌پزشک و آقا کارمند 

درآمد خانم قطعا بیشتره

هردو دارن تلاش میکنن زندگی بهتر برای بچه هاشون ساختن

البته از نطر فرهنگی به هم میخورن

کلا از اول سطح طبقاتی خانواده هاشون متفاوت نبوده 

مامام بابای منم اینجوری بودن و جدا شدن 😐😂

من یک موردی برایم ابنجوری پیش اومده اما الان دو دلم نمیدونم چکار کنم البته خیلی از ازدواجها را میشناسم که زن از مرد درامدش بیشتره

من یک موردی برایم ابنجوری پیش اومده اما الان دو دلم نمیدونم چکار کنم البته خیلی از ازدواجها را میشنا ...

ریسکه دیگه

بیخیال شو بنظرم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دقیق نمیدونم اما میدونم بیشترهیک موردی هم برایم اینجوری پیش اومده نمیدوتم چکار کنم

فقط سطح درآمد نیست که مهمه  سطح طبقاتی هم مهمه

سطح طبقاتی خانواده اش پایین تر نباشه

و اخلاق مهمه  اینکه خود شخص سختش نباشه درآمد زنش بیشتر باشه

بعضی بعد ازدواج حتی نمیگذارن خانم درس بخونه نکنه از خودش بالاتر بره