2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب حالا شرح حال بدین تا کمکتون کنمیکم التهاب جای نگرانی نداره البته بعد از اینکه شرح حال دادین ...

سلام عزیزم این آزمایش مال دخترمه چهار سالشه اگزمای پوستی وآلرژی به خربزه ولبنیات وادویه جات داره  وسینشم چرک داره نظر شما چیه ؟آیا کمخونی واینا داره یانه ؟؟خیلی ممنون از کمکت

سلام عزیزم این آزمایش مال دخترمه چهار سالشه اگزمای پوستی وآلرژی به خربزه ولبنیات وادویه جات داره وس ...

نه کم خونی نداره مشکل خاصی نداره 

به خاطر اگزما هست التهاب داره احتمالا عفونت تنفسی

سرفه خلط زرد سبز تنگی نفس خس خس سینه؟؟

باید دارو مصرف کنه به پزشک نشون بدین نسخه میدن

نه کم خونی نداره مشکل خاصی نداره به خاطر اگزما هست التهاب داره احتمالا عفونت تنفسیسرفه خلط زرد سبز ت ...

خیلی ممنون عزیزم  بله فردا نشون دکتر میدم دیگه خیالم راحت میشه

سلام میشه راجب کامنت تاپیک ج ن گ که نوشتی توضیح بدی اینجا یا خصوصی ...من خیلی میترسم میخوام بیشتر را ...

سلام عزیزم زیاد نگران نباش  طبق روایات ایرانیان هستند که قدس رو آزاد میکنند ویمن هم دست قدرتمند خدا برای کمک به ایرانه همه یه اینا نشونه از نزدیک بودن ظهور امام زمان هست باید قبل از ظهور امام زمان قدس ازاد بشه واینکه من خودم چند ساله منتظر همچین اتفاقاتی هستم چون مطالعه  داشتم واینو مطمعن باش اسراعیل به هیچ عنوان دیگع پاپس نمیکشه ایران هم اینو میدونه برا همین ایران حتما باید اسراعیل رو نابود کنه  

سلام میشه راجب کامنت تاپیک ج ن گ که نوشتی توضیح بدی اینجا یا خصوصی ...من خیلی میترسم میخوام بیشتر را ...

زیاد هم نگران نباش  خیلی بعید که ایران وارد جنگ زمینی بشه اما احتمال این هست که ایران با کمک لبنان وحشد الشعبی وارد اسراعیل باشه به علاوه ایران کم کم باعث نابودیه اسراعیل باشه واگه نگران این هستی که پای امریکا به ماجرا باز بشه باید بدونی الان آمریکا باتمام توان کمک اسراعیل میکنه فقط هنوز اسمش نیومده وسط