2777
2789

که بچه زندگی رو محکم میکنه؟ 

من ی دختر ۲ ساله دارم

البته من با همسرم قبلا اختلاف داشتم الان بهتر شده ولی کلا داغون شدم اون موقع در حال حاضر قید بچه زدم 

چون فقط برگشت ما به هم همین بچه شد 

ولی هیچ وقت کتک خوردن ناحق جلوی مادرش فراموش نمیکنم 

اطرافیانم بچه دار میشن شوهرم میگ جای خودشون تو زندگیشون محکم میکنن 

من اصلا به این حرف اعتقادی ندارم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا قبول ندارم و چقدر تاسف میخورم وقتی میبینم خیلیا برای بهتر شدن زندگی و حل اختلاف صرفا بچه میارن. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

زن و شوهری که بخوان به خاطر بچه کنار هم بمونن ارامشی ندارن

اون بچه هم یه بدبخته

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اصلااااا درست نیست

نه تنها محکم نمیشه بلکه سست ترم میشه و اگه مراقب نباشن باید بعد از جدایی ( خدایی نکرده ) جور زندگی یکی دیگه رو هم بکشن چه بسا که زندگی اون یه نفر دیگه که بچه ی آدم باشه بسیار حساس تره

کاربری مال ۲ نفره🦥

بچه میاد چالش های زن و شوهر بیشتر میشه ولی هردو اگه اهل رندگی باشن بخاطر بچه بیشتر فداکاری میکنن و کمتر به هم سخت میگیرن ولی اگه آدمای بی مسولیتی باشن بچه هم داشته باشن بازم تغییری تو رفتار و زندگیشون دیده نخواهد شد 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

وای دهنمو باز کنما

آخه اسکل پادشاه کدوم گورستونی هستی که بخوام جامو محکم کنم

وحشی آمازونی که هستی انگار از باغ وحش اوردنت ننه سلیطت بهت احترام و ادب رو یاد نداده

منم نباشم شلوارت هم نمیتونی بالا بکشی انقد تخم مرغ میخوری که میشی امپراطور باد ها الان میای زر زر میکنی واسم

ببخشید فوش دادم

اتفاقا دکتر هولاکویی میگه این تفکر کاملا غلطه و حتی برعکسه

کدوم تفکر 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
وای دهنمو باز کنماآخه اسکل پادشاه کدوم گورستونی هستی که بخوام جامو محکم کنموحشی آمازونی که هستی انگا ...

از دست حرف شوهرم منظورته؟ 

اون چرت و پرت زیاد میگه 

مسئولیت پذیر هست تقریبا ولی من توبه ای شدم 

باعث میشه که طرفین تلاش کنن باهم بسازن ولی اشتباهه بچه دار شدن از آدمی که اختلاف داری باهاش

اره این حرفت قبول دارم 

زندگی شل رو سفت نمیکنه زندگی عادی رو محکم تر میکنه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️