2777
2789
عنوان

جالب بود اینو تو تلگرام خوندم

76 بازدید | 13 پست

چند سالت بود که فهمیدی علت اینکه ما دخترا تو پریود زشت و چاق و بداخلاق میشیم هم مربوط به بقای نسله تا نر از ماده دور شه و دلش نخواد بارورش کنه چون بدنش آماده نیست؟ و برعکس تو زمان تخم‌گذاری که بدن برای باروری آمادس پوست زن شفاف و بدنش پرانرژی و فیته که نرارو به خودش جذب کنه؟

آره آدم توی پریودی زشت میشه و ورم هم میکنه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

چه باحال میگن،نر😂

الان توتاپیکی که نوشته بود فقط خانوما کلی سگ نر ریخته بودن کاش بمیرن چندشا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشما گود میرن صورت رنگ پریده و متورم میشه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

من اینو کپی پیست کردم

میدونم 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

طبیعیه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
نر که مردای اینجااند آقایون هم که عقل وشعور دارند متوجه اند نباید رابطه داشت زمان پریود

نمیدونم والا من اینو کپی پیست کردم اصلا حواسم به کلمه نر نبود

ولی ببین اینها نر توهین نیست بلاخره منظورش جنس نره مثلا ادمها دو جنس نر و ماده دارن 

ولی من خونده بودم تو پریودی ادم خیلی خوشگل میشه چن سالم هس دارم دقت میکنم واقعا صورتم خیلی خوشگلتره ...

نه اصلا

من هم خودمو دقت کردم هم خواهرمو هم دوستامو

دقیقا توی پریود چهره ها رنگ پریده، صورت پف کرده و متورم، چشما گووود، دقیقا همینجور میشیم هممون. 

ولی من خونده بودم تو پریودی ادم خیلی خوشگل میشه چن سالم هس دارم دقت میکنم واقعا صورتم خیلی خوشگلتره ...

چطوری ادم وقتی خون از بدنش میره و دل درد دااره گرفتگی عضلات داره خوشگلتر میشه؟