2777
2789

براش ی حمد بخونین سالم یپدا شه🥺🌹

من خودم چندوقت پیشا نزدیک خونمون بودم داشتم میرفتم خونمون ی پراید نقره ای هی میرفتو میومد و سرشو بیرون میکرد و نگا میکرد. نزدیک من ک میشد میخاس وایسه. منم راهمو کج میکردم میرفت باز میومد. دفعه اخر ک اومد ی سنگ ورداشتم پشتم قایم کردم وقتی اومد رو ب روم همچین سنگو بردم تو هوا بزنم ب شیشه ماشینش ک گازشو گرفت رفت حیففف

کی هست؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم زودتر پیدا بشه بیچاره مادرش بیچاره خودش

الان همه جا دوربینه چطور میشه آخه ندونن کجاست

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
شما ازکجا میدونید که سالم نیست؟؟؟

کسی که فرار می‌کنه ممکنه سالم پیدا بشه ولی کسی که گم میشه یا تصادف کرده که با این حجم پیگیری صددرصد همه بیمارستان ها و سر خونه ها رو گشتن 

یا دزدیده شده آدم ربایی هم نیست چون تا الان خبری از اخاذی نیست 

به نظرت الان سالمه؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .