2777
2789
عنوان

ینی فقط پیام داد که تلافی کنه

147 بازدید | 16 پست

با یکی تو آشنایی بودم‌ قرار اول خیلی ازم خوشش اومد و همچی اوکی بود... قرار دوم‌‌ خیلی باهاش بد رفتار کردم‌ بی‌محلش کردم وقتیم برگشتیم باهاش خدافظی کردم( این رفتارامم دلیل داشت ولی من خیلیی زیاده روی کردم) همون لحظه ک بهش گفتم خدافظ اونم گفت خدافظ.. بعد چند هفته دیروز خودش پیام داد دوباره ازش  معذرت خاهی کردم بابت رفتارم ولی اون هزارتا ایراد گذاشت روم بهم گفت ناخنات زشت بودن خودت کثیف بودی برو حموم... باورم نمیشه ینی فقط برگشت که با این حرفا تلافی کنه؟؟ اگه ازم خوشش نیومد چرا دوباره پیام داد؟؟ مثلا تحصیل کرده بود مهندس بود خیره سرش چرا اینجوری رفتار کرد🥲 

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش گفتم گمشو بلاکش کردم همجا

کار خوبی کردی

بلا نسبت آدم دیوونه زیاده شما مشکلی نداشتی اصلا اینجوری فکر نکن

تحصیلاتم نه فهم میاره نه شعور

کسی که نداره با تحصیلاتم درست نمیشه اونی که داره هم با دیپلمم اوکیه

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

کار خوبی کردیبلا نسبت آدم دیوونه زیاده شما مشکلی نداشتی اصلا اینجوری فکر نکنتحصیلاتم نه فهم میاره نه ...

همش میگم نکنه حرفاش واقعی باشه نکنه واقعا کثیف بودم😭 ولی هرچی با خودم فکر میکنم همچیز اوکی بود خیلی خوبم باهام رفتار کرد خب کسی ک خوشش نیاد حس خوبی نگیره فاصله میگیره نمیاد پیشت بشینه دسستو بگیره... ینی انقدر کینه‌یی بود که برگشت با اون حرفا خوردم کنه؟

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

همش میگم نکنه حرفاش واقعی باشه نکنه واقعا کثیف بودم😭 ولی هرچی با خودم فکر میکنم همچیز اوکی بود خیلی ...

آره بعضیا تو‌بچگیشون میمونن اگر یکی بزنی تا یکی پس نزنن آروم نمیشن

فقط خداروشکر کن فهمیدی این ویژگی خیلی خصلت بدیه

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

وای نه با بهترین ورژن خودم رفته بودم

توم عیب بذار روش 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

دیگ بهش گفتم برو گمشو بلاکش کردم🥲

خوب شد همون اول کاری ذات کثیفش رو شد

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

باورم نمیشه کا انقدر کینه‌یی بود

بهتره بگی عقده ای. معلومه قبلا زیاد به خودش این حرفا رو زدن