با یکی تو آشنایی بودم قرار اول خیلی ازم خوشش اومد و همچی اوکی بود... قرار دوم خیلی باهاش بد رفتار کردم بیمحلش کردم وقتیم برگشتیم باهاش خدافظی کردم( این رفتارامم دلیل داشت ولی من خیلیی زیاده روی کردم) همون لحظه ک بهش گفتم خدافظ اونم گفت خدافظ.. بعد چند هفته دیروز خودش پیام داد دوباره ازش معذرت خاهی کردم بابت رفتارم ولی اون هزارتا ایراد گذاشت روم بهم گفت ناخنات زشت بودن خودت کثیف بودی برو حموم... باورم نمیشه ینی فقط برگشت که با این حرفا تلافی کنه؟؟ اگه ازم خوشش نیومد چرا دوباره پیام داد؟؟ مثلا تحصیل کرده بود مهندس بود خیره سرش چرا اینجوری رفتار کرد🥲
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
بهتره بگی عقده ای. معلومه قبلا زیاد به خودش این حرفا رو زدن