2777
2789

بچم ۴ ماه و نیمه هست تا حالا ۶یا۷ تا دکتر بردمش هیچکس نمیفهمه چشه مدام نق میزنه گریه میکنه یادم نیس اخرین بار کی خابیدم شوهر نفهمم صبا ساعت۷ صبح میاد بیدارم مسکنه اصلآ نگهش نمبداره دیروز التماسش کردم توروخدا ده دیقه نگهش دار برم حموم دیگه خیلی بخاد بهم لطف کنه میاد میبرش خونه مادرش عین بی صاحابا ولش میکنه اونجا ی ساعت تا من کپه مرگمو بذار میگم بابا خودتم بمون پیشش چون پدرشوهرم و خواهرش ی ادمای وحشی زبون نفهمی هستن راجب بچه نمیمونه الانم از ساعت ۱۲ بچم ۳ بار پاشده شیر خورده منم بی خواب شدم از زندگی سیر شدم دیگه اصلآ نمیخام زنده بمونم سر شب ب شوهرم گفتم تو هال بخاب من با بچه برم تو اتاق گفت باشه بد دیدم مثل گاو باز رفت تو اناق خابید فقط مرگمو میخام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر این روزارو گذروندم و هیچ کمکی شوهرم نمی‌کرد

الان خداروشکر دخترم بزرگ شده ولی انگار ۱۰تا بچه بزرگ کردم.

الان حرف از بچه دوم زدنی دلم میخاد بزنم تو دهنش

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

عزیزم میدونم سخته ولی بچه داری همینه همه کسایی که بچه بزرگ کردن اینروزارو گذروندن باید سعی کنی صبور باشی روزا هر ساعتی بچه خوابید باهاش بخواب به خونه و حموم و... فکر نکن خوابید توهم بخواب که کسری خوابت جبران بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

حق داری عزیزم،مادرخیلی خوبی هستی ، فقط مث من دست تنهایی

بچه داری سختترین کاردنیاس، نگران نباش نق زدن کاربچه اس،کم کم نق زدناش خوب میشه ، ب اقتضای سنشون مشملاتشون تغییرمیکنه

منم حقیقتن برگردم عقب هرگز بچه دارنمیشم🫠

ولی درکل میشینم فکرمیکنم ، میگم الان ک دوتابچه دارم و راه برگشتی نیست 

بین شلوغ بودن بچه ها و مریضیشون 

قطعن شلوغ بودن انتخاب میکنم،

الان تو مرحله ازپوشک گرفتنم،بسی مرحله مضخرفیه 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

می رفتی تو اتاق اونم بدخواب بشه خب

بچه مقصر نیست شما تو شرایط خوبی نیستی و کمک لازم داری 

از دکتر شیر کمکی بگیر 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عزیزم خسته ای ولی میگذره شاکر باش ک بچه داری خیلیا متاسفانه در حسرتشن

شاکر چی باشم اصلآ نمیدونم کجام و کی ام دیگه نابود شدم تو این ۴ ماه چیزی برام نمونده ک بخام شاکر باشم