2777
2789

من ۱۸سالگی زایمان کردم الان ۳۱سالمه 

صورت و اندامم بیبیه مثلا به ۲۵اینا میخوره و مجرد بهم میخوره ،به هرکی میگم بچه دارم تعجب می کنه 

پس چهرم اوکیه اندامم از روی مانتو اوکیه قدم ۱۶۸وزنم ۶۸،چربی اضافه ندارم

مشکل اصلیم وقتیه که مانتو و لباس زیر و در بیارم ،پوست شکمم کمی شل و ترک داره شکم ندارم ولی 

سینه ها هم داغون شدن 

از روی مانتو عمرا بفهمن چه خبره انگار دخترم ولی خودم که میدونم داغون شدم 

چیکار کنم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما خیلی زیبایی یک فرشته کوچولو پرورش دادی تو اون بطن زیبا و سینه هاتون هم بابت رشادتتون ک شیر جون خودتون ب فرزند دلبند تون دادین, من دیدم این سلبریتی ها با اون همه سرمایه شکمشون ترک بارداری داره ، برا سینه هات یک مامو پلاستی انجام بده شکمت هم الان کلی راه اومده ک بهترش کنی

برو باشگاه سینه هات لیفت نمیشه ولی عضله هات سفت میشه

بدنت الان به خاطر عدم ورزش شل و وله

درصد عضله ی بدنت پایین تر از چربیته واسه همینه اینجوری به چشم میای

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
باشگاه بدنسازی سه ماه برو لیفت و سفت میکنه

اگرم وقت باشگاه نداری برو باشگاه یک برنامه درست حسابی بگیر و دمبل بخر تو خونه انجام بده

ولی حتما یکی دو جلسه برو باشگاه زیر نظر مربی 

بقیش تو خونخ انجام بده دیگ

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

برو باشگاه سینه هات لیفت نمیشه ولی عضله هات سفت میشهبدنت الان به خاطر عدم ورزش شل و ولهدرصد عضله ی ب ...

نه بابا بدنم اصلا شل نیس همه جام عضله ای و سفته 

شکمم ترک اورده سینه هام افتاده و واژنم خراب شده اینا با ورزش درست نمیشن

واسم دعا کنید لطفا🙏