2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بعد ازدواجش پسره خوبه ؟

ظاهرا ک خوبه ولی الله اعلم! با زن شوهر دار و مطلقه و بیوه و دختر مجرد و ....

تازه کراش بود رو من می‌گفت من با این دختره ازدواج میکنم ولی عشقم تویی ! بیا باهم باشیم!

من حتی نمیتونم اینو بپذیرم که همسر آیندم قبل از ازدواج رل داشته باشه، این که دیگه اصلاااااااگذشته هی ...

من یک ساله با این شخص تو رابطم از اولم هدفش ازدواج بود بخاطر همین باهاش ادامه دادم الان که کارمون به ازدواج کشیده خانوادم تحقیق کردن و همه مردم میگن اعتیاد شدید به تریاک داره و با زن شوهر دار رفیق بوده خودش میگه دوستت دارم و ترک میکنم و گذشتم تاثیری تو آینده نمیزاره

رل ک عادیهبرای ازدواج خواسته باشه با یکی آشنا بشه

اینکه برای ازدواج خواسته باشه آشنا بشه و طبق اصول پیش رفته باشه مشکلی نداره

ولی اینکه هر روز با یکی رل میزده و بوس و بغل و کوفت و زهرمار داشته دیگه واقعا تو مخیله من نمیگنجه و برام غیر قابل تحمله، چون من خودم تا حالا از این روابط تو زندگیم نداشتم اصلا، کلا خوشم نمیاد از روابط این مدلی خیلی مسخره است به نظرم حتی اگه در حد چت باشه

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

ظاهرا ک خوبه ولی الله اعلم! با زن شوهر دار و مطلقه و بیوه و دختر مجرد و ....تازه کراش بود رو من می‌گ ...

دقیقا اینم همینجوریه با کلی زن بیوه و مطلقه و شوهر دار رفیق بوده و تازه اعتیادم داره من من اینارو زمانی فهمیدم که به شدت عاشقش شدم و وابستش شدم 

من یک ساله با این شخص تو رابطم از اولم هدفش ازدواج بود بخاطر همین باهاش ادامه دادم الان که کارمون به ...

ملتمسانه ازت خواهش میکنم که چنین ظلمی رو به خودت نکن

اعتیاد و رابطه با زن شوهردار واقعا قابل چشم پوشی نیست

اینم که هنوز تازه تصمیم گرفته بذاره کنار که مطمئن باش کنار نخواهد گذاشت، ترک اعتیاد هم به این راحتی نیست، ظاهرا این آقا یک‌سری اعتیاد‌ها و اختلال‌های جنسی و روانی هم داره که انقدر راحت با یه خانم متاهل رابطه داشته

از اولم که همه اینا رو پنهان کرده ازت

توروخدا با فکر کردن به اینکه ترک میکنه و.‌‌.. خودتو گول نزن و بدبخت نکن

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤