2777
2789

واسم خنده داره😁

من برا عقدم یه ارایش خیلیییی ملیح بود حتی مژه و اینام نزاشتم

بعد جاریم و بگو رفته بود یه لباس عروس طور نباتی پوشیده بود یه ارایشvipکرده بود کلی تغییر کرده بود

کلیم طلا به خودش اویز کرده بود

بعد جواب سلام عمه و خاله هامم نداد

خشک یه گوشه وایساد خداشاهده بعد خطبه ک دست زدن و تبریک گفتن یه کلا‌م‌نگفت همه عکس گرفتن نیومد عکس بگیره

حالا هیچ مشکلی نداشتیم من تازه وارد بودم‌توخانوادشون برا اون عقد تو تالار‌گرفتن طلاهم بیشتر خریدن یعنی میگم تبعیضی نبود فکر کنین حسودیش اومده

رنگ لباس و اینا هیچیش برام مهم نیست خداشاهده فقط بی احترامیی کرد سلام نکرد بهم برخورد😐خواهرشم‌همیطوریه ۲۳سالشه بجون مامانم قسم تا الان ۴بار دیدمش بهم سلام نمیکنه به شوهرمم همینطور😐😐

دخترعمویه شوهرمه😐غریبه هم نیست

بعد عقدمم اومد همرو دعوت کرد جز من بدون هیچ دلیلی😂 برا عید اولم اومد تا یه شال خریده داغون که برا بچه ها بود بعد میدونست طرز پوشش و حجابمو باحجاب نیستم اونطور ولی شال تورم نمیپوشم که خجالت کشیدم🤦‍♀️😂

واقعا اهمیتی بهش نمیدم ولی کلا نمیدونم ج واکنشی نشون بدم دلیل کاراش چیه من خودم ذاتم بد نیست دوس ندارم نمیدونم با کسی اینطوری باشم🤦‍♀️

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم تو عقد عموم آنقدر ب خودش رسیده بود ی کت کرمی هم تنش بود عاقد فک کرد ک مامانم عروسه😂😂خیلی خوشگل شده بود

خاله های زن عموم دوست قدیمی مامانم بودن ،مامانم خواست جلوی اونا خیلی باکلاس و خوش پوش باشه

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

خداروشکر جاری ایندم حدود ۱۰-۱۱ سال بزرگتره 😂😂 البته خدا میدونه چی میشه

اون از من بزرگتره چندساا بعد همجا تو جمع سنشو از من‌کوچیکتر میگه شناسنامشو تو ماشین دیدم😐😂

💍♥️

من فکر میکردم جاری فقط تو سایت اینجوریه که بدمیگن بعد تو دنیای واقعی هم همین دراومد برام ...دورادور ...

والا من مامانم با جاریش خیلی خوبن

مادربزرگم و مامانم خیلییی خوب بودن

عمم و مامانم دوست صمیمین 

همشون مامانمو خواهر بزرگتر میدونن‌همیشه خوش بین بودم

تا اینکه از روز اول ک اومدن خاستگاری تو خود خاستگاری جاریم تکه انداخت و خواهرشوهرم😐😐😐هردوتاشون بازم سکوت کردم

💍♥️

لنز طبی گذاشته بودم که عینک نمی‌زنم چشمام ببینن اتفاقا بدتر هیچکس رو ندیدم همه محو بودن 🧑‍🦽🤣 هیچکس رو ندیدم با همه ماچ و موچ و سلام احوال پرسی کردم 

بعدا که فیلما رو دیدم فهمیدم کی به کیه 

سنشون زیاده خیلی خیلی از من بزرگترن‌ بالای ۳۵.۴۰ سال حداقل ازم بزرگترن‌ مانتو شلوار پوشیده بودن 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

اون از من بزرگتره چندساا بعد همجا تو جمع سنشو از من‌کوچیکتر میگه شناسنامشو تو ماشین دیدم😐😂

اون عالیه دیگه این نمیتونه کاری کنه والا دو تا بچه داره به نظرمو زن خوبیه اهل جدالم نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دقیقا رفتارای جاریه منم یه چیز تو همین مایه ها هست، از همون اول کرمی نبود که این زن نریزه. اصلا مریض ...

دقیقا فکر کن بله برونمون ما واقعا رسم دکور اوردن چیدن نداریم یکمم عزادار بودیم

شوهرم گفت خودم کرایه میکنم هزینشو میدم جاریم تا گفته من‌میرم کرایه میکنم رفته بود یه دکوری کرایه کرده بود خداشاهده رنگش رفته بود😐😂😂😂من قبلش گفتم عکس بفرست گفت ندارم عالی بود وای وقتی اومد دم خونمون اینقد خجالت کشیدم شوهرم زنگ زد گفت پسشون بده راننده ببره خودم رفتم انتخاب کردم با گل طبیعی برام درست کردن

تا‌رفته به شوهرم گفتم دکوری با عروسه تو چرا هزینه میکنی😐

بعد اینقددددد شوهرم کمکشون کرد اینقد هزینه برادرشوهرم کرد

گفتم چطور برا شما حلاله برا من حرومه

💍♥️